Με νεαρούς στο Περιστέρι η Νιούκασλ

Με νεαρούς στο Περιστέρι η Νιούκασλ

Αν και επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια, η Νιούκασλ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα από τον Ατρόμητο.

Ο Άλαν Πάρντιου σκέφτεται να αφήσει κάποιους βασικούς παίκτες του στην Αγγλία, με δεδομένο πως 48 ώρες μετά το παιχνίδι για το Europa League, αντιμετωπίζει την Τσέλσι στην πρεμιέρα της Premier League.

Σε ερώτηση αν θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο τεχνικός της Νιούκασλ επισήμανε: «Πιθανώς ναι. Σε σχεδόν κάθε παιχνίδι θα πρέπει να επαναξιολογώ το ρόστερ και να βλέπω που μπορούμε να πάμε με αυτούς τους παίκτες. Ποιος μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα; Ποιος μπορεί να παίξει δύο; Είναι η πρώτη εβδομάδα και είχαμε παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις και δεν έχουμε δουλέψει όσο θα θέλαμε. Πρέπει να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα με το Europa League και το δύσκολο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Αν έχουμε και μεγάλα ταξίδια, τέσσερις ή πέντε ώρες, είναι σχεδόν απίθανο. Γι’ αυτό θα πρέπει να φερθούμε πολύ έξυπνα, αλλά κυρίως να βγάζουμε μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει. Οι νεότεροι και όσοι δεν έπαιξαν πολύ πέρυσι, σίγουρα θα πάρουν παιχνίδια».



Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τη ρεβάνς της Τούμπας
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τη ρεβάνς της Τούμπας
Αταμάν: «Έχασα τη γλυκιά μου μαμά»
Αταμάν: «Έχασα τη γλυκιά μου μαμά»
Μαρία Σάκκαρη: Με εντυπωσιακή εμφάνιση πέρασε στις «16» του WTA 1000 της Ντόχα
Μαρία Σάκκαρη: Με εντυπωσιακή εμφάνιση πέρασε στις «16» του WTA 1000 της Ντόχα
ΑΕΚ: Τα συλλυπητήρια της «Ένωσης» στον Εργκίν Αταμάν
ΑΕΚ: Τα συλλυπητήρια της «Ένωσης» στον Εργκίν Αταμάν
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved