Ο Γουόλτερς έστειλε τους Βόσνιους… σπίτι τους!

Ο Γουόλτερς έστειλε τους Βόσνιους… σπίτι τους!

Την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2016 πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας (16/11) η Ιρλανδία, επικρατώντας 2-0 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στον επαναληπτικό.

Οι δύο ομάδες είχαν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς, έπειτα από 1-1 στο πρώτο ματς στην Ζένιτσα και αλλά στο δεύτερο ματς, στο Δουβλίνο, οι Ιρλανδοί δεν… άφησαν την ευκαιρία να πάει… χαμένη, επικρατώντας 2-0 και «σφράγισαν» την παρουσία τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζον Γουόλτερς, ο οποίος με δύο τέρματα, έδωσε το «εισιτήριο» στην ομάδα του. Αρχικά, στο 24’ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, μια απόφαση που προκάλεσε πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους, για χέρι του Λούλιτς.

Στην συνέχεια, οι Βόσνιοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν την εστία του Ράντολφ, χωρίς ωστόσο να του προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα και στο 70ο λεπτό ο Γουόλτερς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπέγκοβιτς, διαμορφώνοντας το 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ιμπίσεβιτς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κάπου εκεί μπήκε… τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων.

Ιρλανδία: Ράντολφ, Κόουλμαν, Κόγκ, Γουίλαν (90’ Ο’ Σέι), ΜακΚάρθι, Κλαρκ, Μέρφι (55’ Λονγκ), Γουόλτερς, Μπράντι, Χούλαχαν (55’ ΜακΚλιν), Χέντρικ.

Βοσνία Ερζεγοβίνη: Μπέγκοβιτς, Τσότσαλιτς (46’ Μπέσιτς), Σπάχιτς, Κολάσινατς, Βράνιες, Μεντούνιανιν (69’ Τζούριτς), Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς (80’ Ιμπίσεβιτς), Ζουκάνοβιτς, Βίσκα.



UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved