Σάντος: «Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε»
SHARE

Σάντος: «Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, υποστήριξε πως όταν οι Έλληνες παλεύουν για έναν κοινό στόχο και είναι ενωμένοι τότε μπορούν να τα καταφέρουν, αναφερόμενος τόσο στο Euro όσο και στην πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε στο free press περιοδικό «Present Days» και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του συνολικά όσο και στην παρουσία του στη χώρα μας. Ο Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε πως πλέον νιώθει κομμάτι της Ελλάδας, μετά από τόσα χρόνια εδώ, ενώ επισήμανε πως ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στην χώρα.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναφέρθηκε στις προσδοκίες που υπάρχουν για το Euro 2012 ενώ μίλησε και για τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι αν κάποιος τον είχε προσεγγίσει με «πονηρό» σκοπό θα είχε πάρει το… πρώτο αεροπλάνο για την επιστροφή του στην Πορτογαλία!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος:

Καταρχάς, πόσο... Έλληνας νοιώθετε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στη χώρα μας;

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πάρα πολύ Έλληνας. Είναι μια ερώτηση την οποία έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές και πάντα δίνω την ίδια απάντηση: Δηλαδή, όταν είμαι στην Ελλάδα, νοιώθω και σκέφτομαι ως Έλληνας. Σίγουρα δεν ξεχνάω τις ρίζες μου. Είμαι περήφανος που γεννήθηκα Πορτογάλος, ωστόσο πλέον νοιώθω και ζω πολύ έντονα την ελληνική πραγματικότητα και τις διάφορες καταστάσεις που βιώνει ο ελληνικός λαός. Πρώτα απ’ όλα, γιατί ουσιαστικά είμαι Έλληνας πολίτης, δηλαδή η φορολογική μου δήλωση είναι εδώ, πληρώνω κανονικά τους φόρους μου, ουσιαστικά -δηλαδή- συνεισφέρω  κι εγώ με το δικό μου μερίδιο στην ανάπτυξη αυτού του τόπου. Δεύτερον, έχω πάρα πολλούς Έλληνες φίλους, οπότε ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για την τύχη που έχουν αυτοί. Για το πως περνάνε, ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι, ουσιαστικά, συμπάσχω μαζί τους. Το ρεζουμέ είναι ότι, όταν είμαι στην Ελλάδα είμαι ένας Έλληνας που έχει το… αυτί του στο τι συμβαίνει και στην Πορτογαλία, κι όταν είμαι στην Πορτογαλία είμαι ένας Πορτογάλος που έχει το αυτί του στο τι συμβαίνει στην Ελλάδα».

Μας δώσατε πρόσφατα, στη χώρα, ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα, με την Εθνική μας ομάδα. Θεωρείτε ότι θα έχουμε καλύτερη τύχη κι ως χώρα συνολικά από εδώ και πέρα; Είστε αισιόδοξος για την κατάσταση στη χώρα μας;

«Νομίζω ότι γενικότερα, αυτήν την περίοδο, κανένας δεν είναι αισιόδοξος πουθενά, όχι μόνο στην Ελλάδα… Αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τη συνείδηση ότι έχουμε τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να αντεπεξέλθουμε σε αυτήν την κρίση, σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει. Απλά, γι’ αυτό θα χρειαστεί πρώτα απ' όλα να είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι, να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάποιες θυσίες που μπορεί να χρειαστούν. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να υπάρχει μια σύμπνοια έτσι ώστε όλοι να θέλουμε το ίδιο πράγμα. Κι γι’ αυτό, νομίζω ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα για την Ελλάδα, διότι σε μια δύσκολη περίοδο, σε μια μεταβατική περίοδο, έχοντας μεγάλη σύμπνοια και λειτουργώντας ως μια οικογένεια -όπου όλοι έχουν έναν κοινό στόχο και βάζουν το εγώ τους κάτω από το όφελος της ομάδας- καταφέραμε και βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο μας! Ούτε καν, δηλαδή, μπήκαμε στη διαδικασία των πλέι οφ για να περάσουμε στο ευρωπαϊκό. Περάσαμε με την καλύτερη δυνατή επίδοση. Το γεγονός ότι λειτουργήσαμε ως μια οικογένεια, μπορεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα.

Αυτό νομίζω ότι πρέπει να γίνει και σε Εθνικό επίπεδο. Σίγουρη είναι πάρα πολύ δύσκολη η περίοδος η οποία ζούμε, σίγουρα κάποιοι έχουν πολλά περισσότερα προβλήματα από κάποιους άλλους -αυτό εννοείται- ωστόσο νομίζω ότι, από τη στιγμή που υπάρχει ένας κοινός στόχος, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Κι όχι ο καθένας να θέλει να λύσει την κατάσταση με τον δικό του τρόπο ή να βγάζει την ουρά του απέξω... Αν ο καθένας από μας βοηθήσει, τότε σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Διαδεχθήκατε έναν τεχνικό με ιστορική επιτυχία για τη χώρα μας, τον Ότο Ρεχάγκελ και πολύ σύντομα επιδείξατε σημαντικό έργο. Μπορείτε να μας... ξαναβγάλετε στους δρόμους με μια επιτυχία στο EURO;

«Κοιτάξτε, ουσιαστικά αν παίζεις ΠΡΟΠΟ και κερδίσεις μια φορά, γιατί να μην το ξανακάνεις;

Πάντα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες. Από τη στιγμή που συμμετέχεις - αγωνίζεσαι, που παίζεις είτε ΠΡΟΠΟ, είτε... ευρωπαϊκό (σ.σ. χαμογελάει) σίγουρα πιστεύεις ότι είναι κάτι δυνατό. Μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσεις και να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται».

Έχετε πιάσει... δύο φορές ΠΡΟΠΟ;

«Προσωπικά δεν παίζω. Προτιμώ να το κάνω με τις… ομάδες μου, όμως. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και γι’ αυτό έχουμε μπει σε αυτόν τον νέο κύκλο με τα φιλικά και την προετοιμασία».

Ο Ότο Ρεχάγκελ γνώρισε και τις «δύο όψεις του νομίσματος», στη χώρα μας. Της αποθέωσης, μετά το EURO, και της… μουρμούρας πριν το τέλος της θητείας του. Αλήθεια, υπήρχε κάτι που σας συμβούλευσε με αφορμή τη συμπεριφορά που εισέπραξε στην Ελλάδα, στην επιτυχία αλλά και την αποτυχία;

«Η αλήθεια είναι ότι, όχι, δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Ρεχάγκελ, με εξαίρεση μόνο εκείνη τη φορά που δώσαμε το φιλικό στη Λάρισα, όπου με την ευκαιρία της βράβευσής του τα είπαμε λίγο. Του έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την έξοχη δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στην Εθνική ομάδα κι αυτός με τη σειρά του μου ευχήθηκε καλή τύχη. Πέρα από αυτά τα λόγια, δεν έχουμε ανταλλάξει άλλες κουβέντες».

Η επόμενη ημέρα στην Εθνική ομάδα; Είναι στα πλάνα σας η ανανέωση και πόσο εφικτή είναι σε μια χώρα που, ούτως ή άλλως, δεν δίνει «χώρο» στα παιδιά της;

«Καταρχάς, πρωταρχικός μας στόχος είναι να προετοιμαστεί καλά η ομάδα, προκειμένου να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τον καταπληκτικό προκριματικό γύρο που έκαναν. Κατάφεραν  χωρίς ούτε καν μια ήττα να περάσουν στο ευρωπαϊκό. Λίγες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να περηφανευτούν ότι  έκαναν κάτι παρόμοιο.

Για το ευρωπαϊκό, θα πρέπει να κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να βελτιωθούμε σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς. Σίγουρα όχι σε πάθος, αποφασιστικότητα, θέληση γιατί αυτά νομίζω ότι είναι σε τοπ επίπεδο.  Και, ταυτόχρονα, βέβαια να θέσουμε τις κατάλληλες βάσεις για την Εθνική ομάδα που θα αγωνιστεί για να περάσει στο Μουντιάλ του 2014. Εκεί πέρα σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Γιατί κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα μαζί μας, οι οποίοι έχουν παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και τα προηγούμενα χρόνια, και σε αυτήν την πρόκριση κι, ενδεχομένως και στο προσεχές ευρωπαϊκό, σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμοι για μας τότε. Γι’ αυτό κι ουσιαστικά μιλάμε ακόμα για μια μεταβατική περίοδο, η οποία δεν έχει τελειώσει. Γιατί μετά το ευρωπαϊκό, θα μπορούμε να δώσουμε ουσιαστικά τον πρώτο λόγο στους πιο νέους ποδοσφαιριστές και να χρησιμοποιήσουμε τους υπόλοιπους καθαρά για υποστήριξη.

Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε πολύ καλά».

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός... πως σας ξέφυγε, σε ότι έχει να κάνει με τις συνεργασίες με ελληνικούς συλλόγους; Φτάσατε ποτέ κοντά, υπήρχε κάποια επαφή;

«Η αλήθεια είναι ότι κάποιες από εκείνες τις φημολογίες είχαν βάση... Υπήρχαν κάποιες επαφές, οι οποίες βέβαια είχαν γίνει σε ανεπίσημο επίπεδο, ωστόσο εκείνη την περίοδο είχα ήδη υπογράψει στην Σπόρτινγκ (σ.σ. 2003-04). Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να αθετήσω τον λόγο μου και να μην πάω εκεί. Έτσι, έμεινε εκεί το θέμα».

Έχουν ακουστεί πολλά, τελευταία, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή εργαστήκατε χρόνια στη χώρα μας, υπέπεσε ποτέ στην αντίληψη σας κάτι πονηρό; Σας προσέγγισε ποτέ κάποιος με πονηρές προθέσεις;

«Πρώτα απ’ όλα, επαφή μαζί μου… αδύνατο! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, ίσως να βρισκόμουν στο... αεροδρόμιο τώρα, να έφευγα κατευθείαν από εδώ. Τώρα, όσον αφορά στο να δω κάτι ξεκάθαρο, για το οποίο να έχω αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιο παιχνίδι δεν παίχτηκε μόνο στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχω. Αλλά, σίγουρα, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ πέρα, έχω δει κάποια πράγματα τα οποία μου έχουν κινήσει την περιέργεια. Ωστόσο, αυτό που εμένα μου φαίνεται αρκετά περίεργο και δύσκολο να κατανοήσω -πραγματικά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο! Είναι ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές και προπονητές οι οποίοι μπαίνουν σε αυτό το... τριπάκι -ας το πούμε- στο να συμμετέχουν σε όλο αυτό το ζήτημα».

Καταλήγοντας, θα μας πείτε την ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία που έχετε να θυμάστε;

«Για μένα αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ ξεχωριστή, γιατί γιορτάζουμε τη γένεση του Ιησού.

Από τη στιγμή που είμαι πάρα πολύ θρήσκος, λοιπόν, κάθε Χριστούγεννα έχουν ξεχωριστή σημασία για μένα και πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Και στην Πορτογαλία, τουλάχιστον, την παραμονή φτιάχνουμε ένα γλυκό και χαιρόμαστε όλοι μαζί τη γένεση του Ιησού, με τραγούδια και χαρά».

Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies