Έβγαλε τα… μάτια της

Έβγαλε τα… μάτια της

Η Αρμενία με αυτογκόλ και κόκκινη κάρτα από το 28’ ηττήθηκε με 2-1 από την Ιρλανδία και έμεινε στην 3η θέση του 2ου ομίλου.

Μόνο τη νίκη ήθελε η Αρμενία απέναντι στην Ιρλανδία για να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να πάρει την 2η θέση που θα την έστελνε στα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το άγχος φαίνεται πως την κυρίευσε και ηττήθηκε με 2-1 με δικά της λάθη. Ο Μπερεζόφσκι αποβλήθηκε στο 28’ για τους Αρμένιους, ενώ δύο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Αλεσκανιάν με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ιρλανδούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νταν στο 59’ έκανε το 2-0 και έδειχνε να καθαρίζει το παιχνίδι. Ωστόσο, οι Αρμένιοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια και επέστρεψαν στο παιχνίδι με τέρμα του Μκιταριάν στο 62’. Στο 81’ ο Ντόιλ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, κάτι που δεν τους στοίχισε.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Λέτζερ, Κέλι, Ο’Σέι, Νταν, Γουίλαν (76’ Φάχι), ΜακΓκίντι (67’ Χουντ), Άντριους, Ντόιλ, Κοξ (80’ Γουόλτερς), Νταφ
ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι, Χοβσεπιάν, Μρκτσιάν, Πιτσέλι (53’ Μανουσαριάν), Μαλακιάν (28’ Πετροσιάν), Γκαζαριάν (62’ Σαρκίσοφ), Μοβσισιάν, Μκογιάν, Αλεκσανιάν, Μκιταριάν, Χαϊραπετιάν

Πανηγυρικά στα τελικά

Η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ανδόρα και πήρε την πρόκριση μέσω της πρώτης θέσης, επικρατώντας με 6-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ρώσους ήταν ο Ντζαγκόεφ που σημείωσε δύο γκολ (5’, 44’).

Κατά τα άλλα ενδιάμεσα οι Ιγκνάσεβιτς (26’) και Παβλιουτσένκο (30’) είχαν κάνει το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τέρματα των Γκλουσάκοφ (59’) και Μπιλιαλέντινοφ (78’).

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεβ, Σισκίν, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάτεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Σεμσόφ (72’ Μπιλιαλέντινοφ), Ντενίσοφ, Παβλιουτσένκο (73’ Πογκρέμπνιακ), Αρσάβιν, Ντζαγκόεφ, Γκλουσάκοφ
ΑΝΔΟΡΑ: Γκόμες, Μπερνάους, Γκαρσία, Λίμα, Πουγιόλ, Βιεϊρά, Μορένο, Πέπε, Σ. Γκόμεζ (70’ Σίλβα), Βάλες, Γκουτιέρεζ

«Χ»αρούμενες και οι δύο

Στο πλέον αδιάφορο παιχνίδι του 2ου ομίλου, τα Σκόπια υποδέχτηκαν την Σλοβακία με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Πιρόσκα στο 54’ ωστόσο, δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος του αγώνα, καθώς ισοφαρίστηκαν από τον Νοβέσκι.

ΣΚΟΠΙΑ: Μπογκαντίνοφ, Σίκοφ, Νοβέσκι, Τρικόφσκι, Ντεμίρι, Γκουρόφσκι, Φαζλί, Γκροζντανόφσκι (46’ Πετρόφ), Λαζαρέφσκι, Μοΐσοφ, Λαζέφσκι (64’ Ιβανόφσκι)
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Μούτσα, Πέκιαρικ, Βάις, Γιεζ, Πιρόσκα, Μίχαλικ, Χουμποτσάν (46’ Τσεχ), Σαλάτα, Χάμσικ, Γέντρισεκ, Κούτσκα



Παπαβασίλης: «Μπορούμε τον τίτλο, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»
Παπαβασίλης: «Μπορούμε τον τίτλο, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»
Παίκτης της χρονιάς στη Bundesliga ο Βιρτς
Παίκτης της χρονιάς στη Bundesliga ο Βιρτς
Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
Serie A: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της η Βερόνα
Basket League, Άρης – Προμηθέας 89-85: «Ζωντανός» στην παράταση και Game 3!
Basket League, Άρης – Προμηθέας 89-85: «Ζωντανός» στην παράταση και Game 3!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved