Άρης-Αστάνα 2-1: Κρίμα κι άδικο - Τον σόκαρε στο 120' και είπε αντίο στην Ευρώπη! (video+photos)

Άρης-Αστάνα 2-1: Κρίμα κι άδικο - Τον σόκαρε στο 120' και είπε αντίο στην Ευρώπη! (video+photos)

Πίκρα στο 120' για τον Άρη που ήταν παλικάρι και τέλος ξανά νωρίς η Ευρώπη! (videos+photos)

Άρης-Αστάνα: Η ομάδα του Καζακστάν με γκολ στο 120' απέκλεισε τους Θεσσαλονικείς που έκαναν υπερπροσπάθεια κι άξιζαν την πρόκριση.

Σοκ για τον Άρη στο 120' κι άδικος αποκλεισμός! 

Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν τα μάτια τους στο Καζακστάν και ηττήθηκαν 2-0 από την Αστάνα. Στο «Κλ. Βικελίδης», όμως, με τον κόσμο στο πλευρό τους έφτασαν στο 2-0. Στον καύσωνα προστέθηκε και ο καυτός Άρης, ο κόσμος και η Αστάνα κάηκε... 

Ο Ιταλός διαιτητής Φάμπρι, όμως, απέβαλε τον Ματέο Γκαρσία στο τέλος, αρνήθηκε πέναλτι και το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί Άρης και Αστάνα είχαν από δύο τεράστιες φάσεις. Ο Άρης δεν πέτυχε γκολ, το έκαναν οι φιλοιξενούμενοι και μάλιστα στο 120' στην τελευταία φάση του ματς πριν τα πέναλτι. Το σοκ, η πίκρα για τους «κιτρινόμαυρους» δεν μπορούν να περιγραφούν. Η Ευρώπη τελείωσε και πάλι νωρίς και άδικα. 

 

Σχηματισμοί

Ο Άρης παρατάθηκε με το κλασικό 4-2-3-1. Ο Ντένις στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σούντγκρεν κι αριστερό ο Σάκιτς. Στόπερ οι Φαμπιάνο, Μπεναλουάν και στα χαφ οι Ματίγια, Σάσα. Δεξιά ο Μαντσίνι, αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα και ο Μπερτόγλιο πίσω από τον Μάνο.

Η Αστάνα ξεκίνησε με 4-3-2-1. Ο Νεπογκόντοφ στο τέρμα, δεξί μπακ ο Ρουκάβινα, αριστερό ο Μπεϊσεμπέκοφ και στόπερ οι Τομάσεβιτς, Μπίτρι. Στα χαφ οι Εμπόνγκ, Κουάτ, Τσουπέρκα και οι Εουγκένιο, Μπετσιράι πλαισίωναν τον φορ Μπαρσεγκιάν.

Φουριόζος Άρης

Οι Θεσσαλονικείς, όπως ήταν λογικό, μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν στο γήπεδο. Το ματς ήταν μονόλογος για τον Άρη, που έπαιρνε τα κόρνερ σαν στραγάλια.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 4’ όταν σουτ του Σάσα, έδιωξε σε κόρνερ ο Νεπογκόντοφ. Στην εξέλιξη κεφαλιά του Φαμπιάνο έφυγε άουτ.

Στο 12’ κόρνερ του Μπρούνο Γκάμα, έκανε σκαστή κεφαλιά ο αμαρκάριστος Μπεναλουάν και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Η πίεση του Άρη δεν ξεθύμανε, αλλά δεν έβρισκε μεγάλες φάσεις, ενώ τα στημένα ξοδεύονταν. Στο 31’ ο Μάνος άγγιξε το γκολ. Ευνοήθηκε από τις κόντρες στην προσπάθεια του Μπερτόγλιο, ο Μάνος με ελεύθερο πεδίο πλάσαρε από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής κι απέκρουσε στην δεξιά γωνία ο Νεπογκόντοφ σε κόρνερ.

Γκολ ο Μάνος κι έκρηξη!

Στο 36’ από ένα κόρνερ επιτέλους ήρθε το 1-0. Εκτέλεσε ο Μπρούνο Γκάμα,  καρφωτή κεφαλιά ο Φαμπιάνο, απέκρουσε προσωρινά ο Νεπογκόντοφ και στο... ριμπάουντ ο Μάνος άνοιξε το σκορ κι έβαλε φωτιά στις εξέδρες.

Στο 45’+3’ Σουτ του Εουγκένιο μπλόκαρε ο Ντένις. Σύνολο 14 τελικές για τον Άρη, οι επτά στην εστία σε ένα 45λεπτο.

Ο Άρης είχε και την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο 53’ το σουτ στην κίνηση του Μαντσίνι ήταν άστοχο.

Στο 59’ δεξί σουτ του Γκάμα εκτός περιοχής, έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 61’ ο Γκάμα εκτέλεσε το ενδέκατο κόρνερ του Άρη στο ματς, ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Νεπογκόντοφ.

Στο 72’ η Αστάνα έφτασε κοντά στο 1-1. Ο Μπαρσεγκιάν έδωσε στον Εουγκένιο, ο οποίος μπήκε από αριστερά, εκτέλεσε κι ο Ντένις απέκρουσε σε κόρνερ.

Χαμός με το 2-0 του Σάσα!

Ο Άρης που έδινε το δεύτερό του παιχνίδι, ενώ η Αστάνα είναι σε φουλ φόρμα, έδειχνε κουρασμένος και χωρίς φρεσκάδα. Τα στημένα, όμως, ήταν το αποκούμπι του. Από ένα κόρνερ βρήκε και το 2-0 και ο Κλ. Βικελίδης εξερράγη.

Στο 78’ ο Γκάμα εκτέλεσε το 15ο κόρνερ του Άρη, ο βραχύσωμος Σάσα στην καρδιά της άμυνας πήρε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 2-0!!! 

Κόκκινη ο Γκαρσία!

Ο Άρης είχε πλέον σκορ… παράτασης, αλλά στο 86’ έμεινε με δέκα παίκτες! Ο Ματέο Γκαρσία που πήρε τη θέση του Μαντσίνι στο 68’ πήρε την πρώτη κίτρινη, σωστά, για θέατρο και στο 86’ αποβλήθηκε! Βρήκε καθαρά τη μπάλα, αλλά με την φόρα που είχε χτύπησε τον Αϊμπέτοφ και ο Φάμπρι του έδειξε δεύτερη κίτρινη.

Αρνήθηκε πέναλτι!

Στο 90’+7’ ο Άρης ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Ιταλός ρέφερι το αρνήθηκε. Ο Καντέτε φάνηκε να κλαδεύει τον Αργεντινό, όμως, ο Φάμπρι δεν συγκινήθηκε προκαλώντας οργή στους Θεσσαλονικείς και το «ντου» του Καρυπίδη!

Δοκάρι η Αστάνα

Στο 100’ ο Άρης γλίτωσε το 2-1. Κόρνερ του Εουγκένιο, καρφωτή κεφαλιά του Αϊμπέτοφ, ο Ντένις άγγιξε τη μπάλα, αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και μπλόκαρε ο Βραζιλιάνος, που έκανε σπουδαία επέμβαση.

Μεγάλη ευκαιρία ο Μάνος!

Στο 101’, στην  αντεπίθεση ο Άρης άγγιξε το 3-0! Ο Σάσα έκανε την κάθετη στον Μάνο, ο οποίος στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Ζαρούτσκι!

Στο 113' πάλι άγγιξε το 3-0 ο Άρης! Κόρνερ του Γκάμα, κεφαλιά του Μπεναλουάν απέκρουσε ο Ζαρούτσκι και νέο σουτ του Σάσα στο ριμπάουντ ξανά ο Ζαρούτσκι!

ΣΟΚ ΜΕ ΜΠΙΤΡΙ!

Η Αστάνα στο 120' κέρδισε φάουλ και βρήκε γκολ! Ο Εουγκένιο εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπίτρι πήρε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Ματίγια (83’ Τζέγκο), Σάσα, Μαντσίνι (66’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (115' Χαϊροβιτς), Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (102’ Μπρούνο).

Αστάνα (Αντρέι Τιχόνοφ): Νεπογκόντοφ (91’ Ζαρούτσκι), Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Τομάσεβιτς, Μπίτρι, Εμπόνγκ, Κουάτ (64’ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Εουγκένιο, Μπετσιράι (46’ Καντέτε), Μπαρσεγκιάν (79’ Αϊμπέτοφ).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης-Αστάνα: «Ντου» Καρυπίδη στον διαιτητή για πέναλτι που δεν δόθηκε (video)

Άρης-Αστάνα: «Ντου» Καρυπίδη στον διαιτητή για πέναλτι που δεν δόθηκε (video)

Άρης-Αστάνα: Σάσα και απόλυτη ισορροπία! (Video)

Άρης-Αστάνα: Σάσα και απόλυτη ισορροπία! (Video)

Άρης-Αστάνα: Το εντυπωσιακό σκηνικό στο «Κλ. Βικελίδης»! (Videos)

Άρης-Αστάνα: Το εντυπωσιακό σκηνικό στο «Κλ. Βικελίδης»! (Videos)

Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved