Champions League: Στον τελικό η Ίντερ έπειτα από μυθική ματσάρα με Μπαρτσελόνα! Τα highlights

Champions League: Στον τελικό η Ίντερ έπειτα από μυθική ματσάρα με Μπαρτσελόνα! Τα highlights

Η Ίντερ έγινε από τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/05) η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Champions League στο Μόναχο, έπειτα από τη νίκη της 4-3 επί της Μπαρτσελόνα στην παράταση, σε μία μυθική ρεβάνς στο Μιλάνο.

Ο θεός του ποδοσφαίρου διασκέδασε... με τη ψυχή του, την ώρα που οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, αλλά και οι... ουδέτεροι σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούσαν ένα ματς... από άλλη διάσταση, μακράν το κορυφαίο της σεζόν κι ένα από συγκλονιστικότερα όλων των εποχών, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν στην παράταση 4-3 (κανονικός αγώνας 3-3)της Μπαρτσελόνα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου και να παίρνουν μία επική πρόκριση στον καταληκτικό αγώνα του θεσμού.

Έτσι, σε συνδυασμό με το 3-3 της περασμένης Τετάρτης στο «Μονζουΐκ», πήραν πανηγυρικά το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό και, πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα γίνει γνωστός το βράδυ της Τετάρτης (7/5) μετά το δεύτερο αγώνα ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στην Άρσεναλ.

Ο τελικός στην κανονική του διάρκεια ήταν συγκλονιστικός, όπως και πριν από έξι ημέρες, με το σκορ να είναι ακριβώς το ίδιο (3-3) και την Ίντερ να πηγαίνει από τον παράδεισο στην κόλαση... και να επιστρέφει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να στείλει το ματς στην παράταση.

Κι αν οι γηπεδούχοι φάνηκε να «καθαρίζουν» το ματς στο πρώτο 45λεπτο με τα γκολ των Μαρτίνες στο 21' και Τσαλχάνογλου (πέναλτι) στο 45', η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω στο δεύτερο, αλλά έφτασε σε μία αδιανόητη - προσωρινά όπως αποδείχθηκε - ανατροπή σκοράροντας τρεις φορές. Με τους Γκαρσία, Όλμο (54', 60') και με τον Ραφίνια στο 87' να δείχνει έτοιμη για τον τελικό.

Κι όμως, οι Ιταλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα στο 93' είχε δοκάρι με τον Γιαμάλ για να «καθαρίσει» την πρόκριση, στην εξέλιξη της φάσης ο Ατσέρμπι βρήκε τον τρόπο να σκοράρει από κοντά και να κάνει το 3-3, κρατώντας την ομάδα του όρθια!

Το «μαγικό» από κάθε άποψη ματς προσέφερε συγκινήσεις και στην παράταση που ακολούθησε. Αυτό διότι στο 99ο λεπτό το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντσάγκι κατάφερε να βρει και τέταρτο γκολ με το υπέροχο πλασέ του Φρατέζι μέσα από την περιοχή, χάρις στο οποίο έγινε το 4-3, που έμελλε να μην αλλάξει μέρι το τελευταίο σφύριγμα του Σίμον Μαρτσίνιακ.

 



Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Λίστα με 15.000 επικίνδυνους οπαδούς έστειλε η Αργεντινή
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Λίστα με 15.000 επικίνδυνους οπαδούς έστειλε η Αργεντινή
ΑΕΚ: Ο Κουτέσα η πρώτη μεταγραφή Ριμπάλτα, στην Αθήνα ο παίκτης – Προς ΗΑΕ οδεύει ο Αλμέιδα
ΑΕΚ: Ο Κουτέσα η πρώτη μεταγραφή Ριμπάλτα, στην Αθήνα ο παίκτης – Προς ΗΑΕ οδεύει ο Αλμέιδα
Serie A: «Κλείδωσε» το Champions League η Αταλάντα - Τέλος το αήττητο της Ρόμα
Serie A: «Κλείδωσε» το Champions League η Αταλάντα - Τέλος το αήττητο της Ρόμα
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Κοινό κασκόλ για καλό σκοπό
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Κοινό κασκόλ για καλό σκοπό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved