UEFA Champions League: η φάση των «16» συνεχίζεται στην COSMOTE TV
Intime

UEFA Champions League: η φάση των «16» συνεχίζεται στην COSMOTE TV

Ξεχωρίζει η «τιτανομαχία» Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης

Με απόλυτο προορισμό την COSMOTE TV συνεχίζεται η φάση των «16» του UEFA Champions League, με τις επόμενες σπουδαίες αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 21-22/2. Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από πλήρες ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι αγώνες του διημέρου

Την Τρίτη 21/2 τα φώτα στρέφονται στο «Άνφιλντ» και στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα και της Ρεάλ Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K), σε ένα ματς-επανάληψη του περσινού τελικού. Η «Βασίλισσα» φιλοδοξεί να έχει από νωρίς τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8», ενώ το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ κυνηγά ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Την ίδια ώρα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) η κάτοχος του περσινού UEFA Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Νάπολι, για μια αμφίρροπη αναμέτρηση.     

Την Τετάρτη 22/2, οι «Πολίτες» της Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύουν στη Γερμανία για το «ραντεβού» κόντρα στη Λειψία (COSMOTE SPORT 2HD), με την ομάδα των Γκουαρδιόλα-Χάαλαντ να θέλει να αποφύγει τυχόν «στραβοπάτημα», για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του «φαβορί». Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, οι «νερατζούρι» της Ίντερ και οι «δράκοι» της Πόρτο διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Τζουζέπε Μεάτσα», με τη «σέντρα» να μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από τα COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K, στις 22.00.  

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές πριν από την έναρξη των μεγάλων αναμετρήσεων στο COSMOTE SPORT 1HD (21.00), ώστε να τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα αντίπαλα ζευγάρια των «16». Μετά τη λήξη των παιχνιδιών, η εκπομπή θα επιστρέψει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Παράλληλα, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς λεπτό» (21-22/2, 22.00 – 00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Μιχάλη Τσόχο θα μεταφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV άμεση ενημέρωση από όλα τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved