Τελικός Champions League: Οι ατάκες των προπονητών των «μονομάχων»!

Τελικός Champions League: Οι ατάκες των προπονητών των «μονομάχων»!

Τελικός Champions League: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει πως η ομάδα του θα… υποφέρει, ενώ ο Τόμας Τούχελ θεωρεί πως θα αντιμετωπίσει την κορυφαία ομάδα του πλανήτη!

Η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι. Αγγλικός τελικός με έπαθλο το Champions League! Το σημαντικότερο τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο. Οι «πολίτες» και οι «μπλε» θα τα δώσουν όλα το βράδυ του Σαββάτου (29/2 22:00) για να φτάσουν στη… γη της επαγγελίας! Στην «κούπα» με τα μεγάλα αυτιά όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν.

Παραμονή του μεγάλου αγώνα στο «Ντραγκάο» οι δύο προπονητές έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ευθέως μίλησε για ένα ματς που θα κάνει την ομάδα του να… υποφέρει! Ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμη και το άγχος είναι λογικό:

«Είμαι σίγουρος ότι στον τελικό θα υποφέρουμε. Λες στους παίκτες να το απολαύσουν, όμως κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό. Πρέπει να υποφέρεις και να προσαρμόζεσαι στις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να παίξουμε ένα καλό ματς. Ξέρω ακριβώς πως θα παίξουμε και ποιοι θα παίξουν.

Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε εδώ. Σε όσους έχουν άγχος και νευρικότητα, θα τους πω ότι είναι φυσιολογικό. Σε όσους είναι πιο χαλαροί θα πω ότι και αυτό είναι καλό.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε στο ματς. Δεν έχω ξεχάσει το πρώτο μέρος με Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και σε εκείνη τη στιγμή εμείς μείναμε ενωμένοι. Αν έχουμε το momentum, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Από την πλευρά του ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την Τσέλσι που είναι αουτσάιντερ. Χαρακτηρίζοντας την Μάντσεστερ Σίτι ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο:

«Βρισκόμαστε εδώ για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ισως είμαστε με μικρή διαφορά το αουτσάιντερ. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Ελπίζω να μείνει έτσι η κατάσταση και μετά τη σημερινή προπόνηση.

Περιμένω μια πολύ διαφορετική ενδεκάδα από την Σίτι. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Σίτι, την Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα όταν ο Πεπ είναι στον πάγκο. Είναι, ίσως, αυτή τη στιγμή, η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο.

Εχει να κάνει με τη δίψα, με το πόσο πολύ το θέλεις. Μας νιώθω συγκεντρωμένους και πειθαρχημένους. Εχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο είναι σημαντικό να έχεις σε έναν τελικό».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved