Champions League: Οι Χάαλαντ, Ιμόμπιλε οδηγούν Ντόρτμουντ και Λάτσιο στους «16» (videos)

Champions League: Οι Χάαλαντ, Ιμόμπιλε οδηγούν Ντόρτμουντ και Λάτσιο στους «16» (videos)

Champions League: Η Ντόρτμουντ με δύο γκολ του Χάαλαντ νίκησε άνετα 3-0 τη Μπριζ και η Λάτσιο με δύο τέρματα του Ιμόμπιλε λύγισε εντός με 3-1 τη Ζενίτ και την άφησε ήδη εκτός της διοργάνωσης.

Όταν έχεις φορ σαν τον Χάαλαντ και τον Τσίρο Ιμόμπιλε μην φοβάσαι τίποτα.

Η Ντόρτμουντ με τον νεαρό Νορβηγό φορ και η Λάτσιο με τον διεθνή Ιταλό να συνεχίζουν να πυροβολούν νίκησαν εύκολα εντός έδρας 3-0 την Μπριζ και 3-1 τη Ζενίτ, αντίστοιχα, προπορεύονται στον έκτο όμιλο και είναι πλέον δύσκολο να χάσουν την πρόκριση (στη photo galleyr η βαθμολογία). 

Ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ στο 18' από ασίστ του Σάντσο. Ο τελευταίος στο 45' με θαυμάσιο χτύπημα φάουλ έκανε το 2-0. Ο Χάαλαντ στο 60' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους Γερμανούς.  

Ο Χάαλαντ πέτυχε με το πρώτο γκολ το υπ' αριθμόν 200 τέρμα της Ντόρτμουντ στη διοργάνωση, ενώ έχει πλέον 16 γκολ σε 12 αγώνες στο Champions League.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπίρκι, Μενιέρ (72’ Μόρεϊ), Ακάνζι, Χούμελς, Γκερέιρο (81’ Πάσλακ), Μπέλινγκαμ, Ντιλέινι (72’ Εμρέ Τσαν), Ρέινα (81’ Μπραντ), Αζάρ, Σάντσο, Χάαλαντ (81’ Ρόις).    

Μπριζ (Φιλίπ Κλεμέντ): Μινιολέ, Ντελί, Κοσούνου, Μάτα, Ντιατά (74’ Οκερέκε), Φόρμερ, Βανάκεν, Μπαλάντα (46’ Ριτς), Κετελάρε, Κρμέντσικ (66’ Μπάτζι), Λανγκ (74’ Σρίβερς).

 Φονιάς Ιμόμπιλε

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έχει περάσει από τη Ντόρτμουντ, αλλά όχι με επιτυχία, πρωταγωνίστησε στο εντός έδρας 3-1 της Λάτσιο επί της Ζενίτ. Οι Ρώσοι, μάλιστα, με αυτή την ήττα έμειναν τελευταίοι με έναν βαθμό και είναι ήδη νοκ άουτ, δύο ματς πριν το τέλος. 

Ο Ιμόμπιλε πέτυχε δύο γκολ και έχει πλέον 132. Είναι δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών για τους Ρωμαίους, με 16 λιγότερα από τον «θρύλο» της ομάδας Σίλβιο Πιόλα που έχει 148. Το δεύτερο, παράλληλα, το πέτυχε με πέναλτι. Έχει σκοράρει 37 φορές από την άσπρη βούλα, μία φορά λιγότερη πίσω από τον σπουδαίο Τζουζέπε Σινιόρι.

Ο Ιμόμπιλε μόλις στο 3' έκανε το 1-0 από ασίστ του Λούκας Λέιβα. Στο 22' ο Παρόλο σημείωσε το 2-0. Οι Ρώσοι μείωσαν άμεσα στο 25' με τον Τζούμπα, αλλά ο Ιμόμπιλε με πέναλτι στο 55’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κι έκανε το 3-1 για τη Λάτσιο, που είναι δεύτερη. 

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ρέινα, Πάτριτς (60’ Λουίς Φελίπε), Χόετ, Ατσέρμπι, Λατσάρι (68’ Φάρες), Παρόλο (60’ Άκπα-Άκπρο), Λούκας Λέιβα (68’ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Μάρουσιτς, Ιμόμπιλε (81’ Μουρίκι), Κορέα.

Ζενίτ (Σεργκέι Σέμακ): Κερζάκοφ, Ζίρκοφ (74’ Αζμούν), Ράκιτσκι, Λόβρεν, Μάλκομ, Κουρζάεφ, Μπάριος (59’ Ντριούσι), Σάντος (), Μοστοβόι (59’ Μουσάεφ), Ερόκχιν (74’ Σάμκιν), Τζούμπα.  



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved