Champions League: Σόου Ράσφορντ σε 18' και πάρτι με 5-0 της Μάντσεστερ Γιουν.! (video+photos)

Champions League: Σόου Ράσφορντ σε 18' και πάρτι με 5-0 της Μάντσεστερ Γιουν.! (video+photos)

Champions League: «Κόκκινοι διάβολοι» σάρωσαν τη Λειψία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε 5-0 τη Λειψία και πάτησε στην κορυφή του όγδοου ομίλου.

Τα πάρτι ορισμένες φορές δεν έχουν τη ζωντάνια που προσδοκάς. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιος να δώσει ρυθμό.

Αυτό συνέβη και στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Γκρίνγουντ πέτυχε το 1-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λειψίας και οι Άγγλοι είχαν πετύχει τον πρώτο στόχο τους στο πάρτι. Νικούσαν, περνούσαν καλά, αλλά με τον Μάρκους Ράσφορντ ξεσάλωσαν. Ο 23χρονος επιθετικός πήρε τη σκυτάλη από τον Γκρίνγουντ, τον οποίο αντικατέστησε, σε 18 λεπτά πέτυχε χατ τρικ, ενώ μέχρι το 74’ το σκορ ήταν 1-0, έδωσε και μία ασίστ για το τέταρτο γκολ και το τελικό 5-0 έβαλε πανηγυρικά τους Άγγλους στη κορυφή του όγδοου ομίλου (στη photo gallery μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία).

Στο 6’ ο Γκουλασί απέκρουσε σουτ του Φρεντ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο τρομερό αριστερό πλασέ του Γκρίνγουντ στο 21’ έπειτα από την κάθετη του Πογκμπά.

Το γκολ εξετάστηκε από το VAR, αφού ο σκόρερε φαινόταν οριακά οφσάιντ, αλλά με τη γραμμή και τη τεχνολογία μέτρησε για το 1-0. Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ του 19χρονου (τα έκλεισε την 1/10/20) στο Champions League κι έκτο συνολικά σ’ ευρωπαϊκή διοργάνωση σε μόλις έντεκα συμμετοχές! Έγινε επίσης ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διοργάνωση πίσω από τον Γουέιν Ρούνει και τον Μπράιαν Κιντ.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση, αλλά  Ντε Χέα στο 24’ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ενκούνκου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμύνθηκε σωστά κόντρα στους Γερμανούς, ωστόσο, επιθετικά δεν είχε τις φάσεις για να τελειώσει το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκουλασί νίκησε τον Γκρίνγουντ στο 51΄. Στο 60΄ επίσης ο Πογκμπά αστόχησε από καλή θέση. Στο 65’ ο Κονατέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Χέα, ούτε ο Μάρσιαλ στο 70’ τον Γκουλασί και στο 74’ ο Ράσφορντ τελείωσε το ματς.

Ο νεαρός επιθετικός πήρε τη μπάλα ακριβώς στη γραμμή του κέντρου έφυγε τετ α τετ και πλάσαρε εξαιρετικά για το 2-0 τον Γκουλασί. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά στο VAR φάνηκε ότι το γκολ ήταν καθαρό.

Ο ίδιος παίκτης στο 78’ από ασίστ του Φρεντ αυτή τη φορά, σημείωσε το 3-0.

Ο Ράσφορντ, όμως, είχε τρελά κέφια. Στο 87’ έβγαλε ασίστ στον Μαρσιάλ, που κέρδισε πέναλτι από τον Σάμπιτσερ και ανέλαβε ο ίδιος για το 4-0.

Στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Καβάνι για οφσάιντ (!) και στο 92’ ο Ράσφορντ από ασίστ του Μαρσιάλ έγραψε το τελικό 5-0!  

Μάντσεστερ Γιουν. (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Ουάν-Μπισάκα (81’ Τουανζέμπε), Λίντελοφ, Σο, Μαγκουάιρ, Μάτιτς (63’ ΜακΤομινέι), Φρεντ, Γκρίνγουντ (63’ Ράσφορντ), Πογκμπά (81’ Καβάνι), Φαν ντε Μπέεκ (68’ Φερνάντες), Μαρσιάλ.

Λειψία (Ζούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλασί, Κονατέ, Χένρικς (63’ Σάμπιτσερ), Ουπαμεκάνο, Χάλστενμπεργκ, Καμπλ (74’ Κλάιφερντ), Φόρσμπεργκ, Όλμο, Ανχελίνο, Ενκούνκουμ (65’ Σόρλοθ), Πόουλσεν.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved