Μπαρτσελόνα - Φερεντσβάρος 5-1: Άνετη πεντάρα με ρεκόρ (videos)

Μπαρτσελόνα - Φερεντσβάρος 5-1: Άνετη πεντάρα με ρεκόρ (videos)

Champions League: Επιβλητική ήταν η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα των ομίλων επικρατώντας 5-1 της Φερεντσβάρος στο «Καμπ Νου» για τον 7ο όμιλο.

Οι Καταλανοί ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Champions League, με τους Λιονέλ Μέσι και Φατί να γράφουν ιστορία με τα δύο τέρματα που σημείωσαν. Ο Κουτίνιο σκόραρε στην επιστροφή του στην Βαρκελώνη, τον ακολούθησε ο νεαρός Πέδρι, με τον Ντεμπελέ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα.

Το μοναδικό μελανό σημείο για το «συγκρότημα» του Ρόναλντ Κούμαν ήταν η αποβολή του Ζεράρ Πικέ στο πέναλτι που σκόραραν οι φιλοξενούμενοι και δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν από την αρχή στην αναμέτρηση με στόχο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο, οι Ούγγροι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή στιγμή, μια και στο 19’ το σουτ του Ισαέλ σταμάτησε στο δοκάρι του Νέτο. Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα, ο Μέσι έβαλε την Μπαρτσελόνα σε θέση… οδηγού, μια και κέρδισε πέναλτι, σκόραρε και έγραψε ιστορία.

Μάλιστα, οι Καταλανοί ευτύχησαν να… τελειώσουν τον αγώνα λίγο πριν το πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 42’ ο Ντε Γιονγκ έκανε μία μαγική μπαλιά στον Φατί, αυτός με τρομερό πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο έστειλε τη μπάλα στα δίχτα του Ντιμπούζ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, ήτοι με γκολ της Μπαρτσελόνα. Ήταν το 52ο λεπτό, όταν ο Μέσι ταλαιπώρησε… όλη την αντίπαλη άμυνα, βρήκε τον Φατί, αυτός με τακουνάκι «έσπασε» στον Κουτίνιο και αυτός με σουτ από πλάγια θέση, διαμόρφωσε το 3-0.

Όμως, στο 68ο λεπτό, η Φερεντσβάρος κατάφερε να πετύχει το τέρμα που έψαχνε από την αρχή του αγώνα. Ο Πικέ υπέπεσε σε πέναλτι, είδε την κόκκινη κάρτα και ο Καράτιν μείωσε από την… άσπρη βούλα.

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη προκάλεσε τη νέα… αντίδραση από την Μπαρτσελόνα. Ο 17χρονος Πέδρι έγραψε το όνομά του στην λίστα των σκόρερ στο 82’ έπειτα από ασίστ του Ντεμπελέ και ο τελευταίος λίγο πριν το τέλος, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Μπαρτσελόνα: Νέτο, Σέρχι Ρομπέρτο (63’ Φίρπο), Λενγκλέ, Πικέ, Ντεστ, Πιάνιτς (76’ Μπούσκετς), Ντε Γιονγκ, Τρινκάο (63’ Τρινκάο), Φάτι (63’ Ντεμπελέ), Κοουτίνιο (70’ Αραούχο), Μέσι.

Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Κοβάτσεβιτς, Τσίβιτς (63’ Σομάλια), Μπλάζιτς, Μπότκα (77’ Λόβρεντσιτς), Καράτιν, Λαϊντουνί (63’ Χάιστερ), Σιγκέρ, Ζούμπκοβ (71’ Μπολί), Ισαέλ, Εγκουέν (71’ Μακ).



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved