Το επικό σύνθημα της Τούμπας με βιολί πριν το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ (photos+video)

Το επικό σύνθημα της Τούμπας με βιολί πριν το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ (photos+video)

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ: Ένας οπαδός του δικέφαλου πήρε το βιολί του και μας έβαλε σε γηπεδικό κλίμα λίγο πριν τη μεγάλη στη Ρωσία.

Ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη μάχη απόψε με την Κράσνονταρ στην πρώτη παρτίδα για το όνειρο των ομιλων του Champions League και άπαντες στην Τούμπα και όχι μόνο περιμένουν πως και πως την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ένας οπαδός του δικέφαλου μάλιστα έκανε το... θαύμα τους λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ καθώς μελοποίησε το γνωστό σύνθημα της ασπρόμαυρης εξέδρας «Ήρθαμε σκαστοί…»!

Από την Σαντορίνη και φόντο το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων, ο Αλέξανδρος Γαβριηλίδης με το βιολί του κατάφερε να παίξει το σύνθημα που πάντα δονεί την Τούμπα και μας έβαλε στο κλίμα με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο έγινε ήδη viral!

Για το πρώτο βήμα

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του, στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Κράσνονταρ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τις προκρίσεις επί των Μπεσίκτας και Μπενφίκα, αναμένεται να παρουσιαστεί με την ίδια επιτυχημένη συνταγή κόντρα στους Ρώσους.

Ο Αμπέλ Φερέιρα σκοπεύει να κάνει μόνο μία αλλαγή, χρησιμοποιώντας τον Χρήστο Τζόλη στην κορυφή της επίθεσης αντί του Κάρολ Σφιντέρσκι που δεν δείχνει σε καλή φόρμα στην αρχή της σεζόν.

Που θα δούμε το παιχνίδι

Έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται από την Κρασνοντάρ για τα πλέι-οφ του Champions League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ρωσία, προκειμένου να επιστρέψει στην Τούμπα και να σφραγίσει την πρόκριση για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στην Κράσνονταρ θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το Cosmote Sport 1HD, αλλά και να ενημερώνεστε για την εξέλιξή του, από το Live Chat του OnSports.gr.

Δείτε το επικό βίντεο και φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

" Ήρθαμε σκαστοί.. " στο Κρασνοντάρ ? Πάμε για το μεγάλο αποτέλεσμα σήμερα, ένα βήμα πιο κοντά στο #UCL ⚽️ ?: @anisophiebukujian #KRAPAOK #UCL #RiseUp #paok #paokfc #championsleague #paok_fans_gate4 #paokgate4 #paok_fc #paokfans #paokfamily #paoktv #paokara #paoknews #paokeisai #paok24 #paokdirect #paokpantou #pontos #pontiaka #pontiakos #hagiasophia #θεσσαλονίκη #παοκ #παοκεισαι #παοκπαντου #παοκάρα #παοκ1926 #μονοπαοκ #τουμπα @paok_fc @paokzone @savvidisteam @bianconero_club @paok_community

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Γαβριηλίδης-Πέτριν (@alexandrosgavriilp) στις



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved