Γκαλίτσιος: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν θα είναι εύκολο»

Γκαλίτσιος: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν θα είναι εύκολο»

Στον Παναθηναϊκό δίνει ο Γιώργος Γκαλίτσιος περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο επισήμανε πως και η Σταντάρ Λιέγης είναι επικίνδυνη.

Ο αμυντικός της Λόκερεν μίλησε στον Sentra 103,3 για την Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, στον 3o προκριματικό γύρο του Champions League, αναλύοντας τους Βέλγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαλίτσιου:

Για τη Σταντάρ: «Είναι διαφορετική χρονιά φέτος. Πέρυσι είχε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πρωταγωνιστικό ρόλο, με υψηλούς στόχους και ήθελε το πρωτάθλημα. Όμως στα πλέι οφ ξεφούσκωσε και έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της. Πέρυσι σε όλη τη χρονιά, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα.

Τώρα έχει φύγει ο Μιτσί Μπατσουαγί, που ήταν πρώτος σκόρερ πέρυσι και πολύ σημαντικός επιθετικός. Πήγε στη Μαρσέιγ. Έκανε προσθήκες, βαδίζει τα τελευταία χρόνια σε πολύ καλά επίπεδα. Εχει τρομερή οργάνωση, στηρίζεται σε νεαρούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά στο Βέλγιο. Τα επόμενα χρόνια, οι παίκτες της θα στελεχώσουν την εθνική Βελγίου».

Για το γεγονός ότι πέρυσι δεν πήγε καλά στους ομίλους του Europa League: «Μου είχε κάνει εντύπωση αυτό, αλλά ρώτησα και μου είχαν πει ότι δίνει βάση στο πρωτάθλημα, γιατί τους ενδιέφερε να πάρουν το πρωτάθλημα».

Για το ποιοι είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες: «Δε θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, η μεσοεπιθετική της γραμμή έχει απίστευτο ταλέντο. Εχει νεαρούς που μπορεί να κάνουν διαφορά στα επόμενα χρόνια, θα κάνουν το μπαμ».

Για το αν είναι φαβορί η Σταντάρ: «Είναι σημαντικό ότι είναι αρχή της σεζόν και οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Θα παίξει ρόλο ο βαθμός ετοιμότητας κάθε ομάδας. Για μένα τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός, αν παίξει με τις δυνατότητές του μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Όμως δε θα έχει εύκολο έργο. Ηλπιζα σε μια καλύτερη κλήρωση, για να είμαι ειλικρινής. Το πρωτάθλημα αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα είναι λίγο πιο έτοιμη η Σταντάρ Λιέγης».

Για το ποια από τις δύο ομάδες θα είναι πιο εύκολο να επιβάλλει το ρυθμό της: «Είναι λίγο δύσκολο να το απαντήσεις αυτό, εξαρτάται από τη μέρα που θα βρεθούν οι δύο ομάδες. Ενδεχομένως η Σταντάρ να θέλει να κυριαρχήσει με κατοχή μπάλας και επιθετικές πρωτοβουλίες. Όμως ο Παναθηναϊκός, με την περυσινή του εικόνα, με τα τρεξίματα και την οργάνωση στο κέντρο και την άμυνα, θα σταθεί πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν η Σταντάρ είναι πιο επικίνδυνη εντός ή εκτός έδρας: «Ούτε αυτό μπορείς να το απαντήσεις. Είναι θέμα ημέρας. Ενδεχομένως στο γήπεδό της αρέσκεται να κυκλοφορεί την μπάλα. Αν παίξει στην Αθήνα, μπορεί να βρει χώρους στις αντεπιθέσεις γιατί έχει γρήγορους παίκτες».

Για το πιο αδύνατο σημείο της: «Το τρανζίσιον. Όταν χάνουν την μπάλα στην επίθεση, βρίσκεις κάποιους χώρους στην άμυνα».

Για τον ίδιο με την παρουσία του στο Βέλγιο: «Είχα 2 με 2,5 πολύ καλές σεζόν στην ομάδα. Εχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο εδώ, με νοιάζει μόνο να είμαι υγιής και εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».

Για το αν έχει επιπλέον κίνητρο για την Εθνική ομάδα με βάση την αλλαγή προπονητή: «Κάθε παίκτης δουλεύει για να βελτιώνεται, να γίνεται καλύτερος και με βάση τους αγώνες που παίζει να προσπαθεί για το καλύτερο».



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved