Βελάσκες: «Έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα»

Βελάσκες: «Έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα»

Αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί σοβαρός, πειθαρχημένος και παθιασμένος, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση εις βάρος της Μάλαγα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χοσέ Βελάσκες.

Ο Βενεζουελάνος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο «Βήμα της Κυριακής» και αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με τη Μάλαγα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο συγκεντρωμένος και σοβαρός Παναθηναϊκός μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκριση έχοντας στο πλευρό του και τον κόσμο.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης Βελάσκες:

Το αρνητικό αποτέλεσμα στη Μάλαγα μειώνει αισθητά τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού. Θεωρείς ότι είναι εφικτή η ανατροπή στο ΟΑΚΑ;

«Ναι, η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε μάς δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παρόλα αυτά, ξέραμε ότι το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να ανατρέψεις ένα 2-0, αφού θα πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο γκολ αλλά και να μην δεχθούμε. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε καλοί και στον επιθετικό, αλλά και στον αμυντικό τομέα»

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση;

«Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς, να έχουμε καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση. Τα λάθη δεν συγχωρούνται σε αυτό το επίπεδο, ιδίως απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές όπως είναι η Μάλαγα. Το θετικό είναι ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας που περιμένω να δημιουργήσουν μια δυνατή ατμόσφαιρα για να μας σπρώξουν προς τη νίκη».

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχεις αποκομίσει από τον Παναθηναϊκό;

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σύλλογο με μεγάλη ιστορία και όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το προπονητικό κέντρο είναι καταπληκτικό, το γήπεδό μας μεγάλο και οι οπαδοί μας εκδηλωτικοί. Αυτά είναι σημάδια μεγάλης ομάδας»

Η παρουσία του Μπουμσόνγκ δίπλα σου στο κέντρο της άμυνας, σε έχει βοηθήσει ποδοσφαιρικά;

«Ο Μπουμσόνγκ είναι εξαιρετικός αμυντικός. Η εμπειρία του είναι τεράστια και μάς καθοδηγεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι πραγματικός ηγέτης. Καθημερινά, δουλεύοντας μαζί του στις προπονήσεις, μαθαίνω πράγματα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε συμπαίκτες»



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved