Ποιους κινδύνους κρύβει η άψητη ζύμη

Ποιους κινδύνους κρύβει η άψητη ζύμη

Τα περισσότερα αλεύρια είναι ωμά και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία για να σκοτώσουν τα μικρόβια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC).

Οι ειδικοί διερευνούν μια επιδημία σαλμονέλας που συνδέεται με αλεύρι και προτρέπουν τους ανθρώπους να μην τρώνε άψητη ζύμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Ιστιοπλοΐα: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες σε τρεις διοργανώσεις
Ιστιοπλοΐα: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες σε τρεις διοργανώσεις
Μεταγραφές, Άρης: Γένσεν τριετίας στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης
Μεταγραφές, Άρης: Γένσεν τριετίας στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης
Wimbledon: Λύγισε από τον Σίνερ ο Τζόκοβιτς και έμεινε εκτός τελικού
Wimbledon: Λύγισε από τον Σίνερ ο Τζόκοβιτς και έμεινε εκτός τελικού
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Κίνηση για Λαφόντ από τη Ναντ για τον «άσο»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Κίνηση για Λαφόντ από τη Ναντ για τον «άσο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved