Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας και το ψάρι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεπαγώσετε το φαγητό: Μπορείτε να το αφήσετε όλη νύχτα στο ψυγείο, να το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή να το βάλετε σε νερό. Ποιος από αυτούς είναι γρήγορος και ταυτόχρονα ασφαλής;

Η Έκστεντ κατέληξε ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος απόψυξης έπειτα από πειράματα σε διάφορα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Καλάμπρια: «Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Μπενίτεθ, έχει θέληση και φιλοδοξία για κάτι σημαντικό»
Καλάμπρια: «Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Μπενίτεθ, έχει θέληση και φιλοδοξία για κάτι σημαντικό»
ΠΑΟΚ: «Δεν νιώθει άνετα, λόγω Λουτσέσκου» - Ξέσπασμα του ατζέντη του Τσάλοφ
ΠΑΟΚ: «Δεν νιώθει άνετα, λόγω Λουτσέσκου» - Ξέσπασμα του ατζέντη του Τσάλοφ
Τα συλλυπητήρια της ΕΠΟ στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Τα συλλυπητήρια της ΕΠΟ στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Αταμάν: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, ήταν δύσκολο να παίζουμε χωρίς ψηλούς»
Αταμάν: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, ήταν δύσκολο να παίζουμε χωρίς ψηλούς»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved