Το Game of Thrones σε… ποδοσφαιρική έκδοση! (photos)

Το Game of Thrones σε… ποδοσφαιρική έκδοση! (photos)

Αν είστε «τρελαμένοι» με τη διάσημη σειρά Game of Thrones τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.

Αν η ζωή σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Game of Thrones αλλά και το ποδόσφαιρο, τότε είναι βέβαιο πως έχεις αναρωτηθεί άπειρες φορές ποιος διάσημος παίκτης αντιστοιχεί στον Τζον Σνόου; Ή αλλιώς ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός ποδοσφαιριστής για να τον έχεις στο ίδιο επίπεδο με τον Τζόφρι;

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, διαβάστε παρακάτω για τους ποιοι διάσημοι ποδοσφαιριστές αντιστοιχούν στους πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς.

Προσοχή: Για όσους δεν έχουν δει τους πέντε πρώτους κύκλους, spoiler alert!

Αρσέν Βενγκέρ – Στάνις Μπαράθεον

9 copy

Και οι δύο θέλουν να γίνουν οι Βασιλιάδες του κόσμου, ωστόσο το πείσμα τους είναι το μεγάλο τους εμπόδιο! Όσο και να προσπαθούν δεν γίνεται να τα καταφέρουν.

Λέστερ Σίτι – Ντενίρις Ταργκάριεν

8 copy

Σαν το φοίνικα και οι δύο αναδύονται από τις… στάχτες τους. Προκαλούν πάταγο ρίχνοντας μια «μπουνιά» στα φαβορί όντας ταυτόχρονα μια ανάσα από τον… θρόνο!

Γιούρκεν Κλοπ – Τίριον Λάνιστερ

7 copy

Μπορεί να μην είσαι απόλυτος υποστηρικτής της πλευράς τους (ή της ομάδας τους) ωστόσο δεν γίνεται να μην τους συμπαθείς. Και πάντα έχουν μία καλή ατάκα στο… τσεπάκι!

Λουίς Σουάρεζ – Σερ Γκρέγκορ Κλιγκέιν

6 copy

Είναι δύο τύποι που δυσκολεύεσαι να τους δώσεις οδηγίες, οπότε τους αφήνεις να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι «τρομακτικοί» στην επίθεση αλλά σίγουρα οι πιο ακατάλληλοι για… δημόσιες σχέσεις!

Ζοσέ Μουρίνιο – Πέτιρ «Λιτλφίνγκερ» Μπέλις

5 copy

Ξεπετάχτηκαν από το πουθενά, συμμάχησαν με τα σπουδαιότερα ονόματα και τελικά έγιναν από μόνοι τους ισχυροί! Όσο περνάει ο καιρός γίνονται κυρίαρχοι στο πώς να εκμεταλλεύονται καταστάσεις, η ευχέρεια του λόγου τους κάνει να ξεχωρίζουν ενώ ποτέ κανείς δεν γνωρίζει την επόμενη τους κίνηση. Ίσως το πιο ταιριαστό «ζευγάρωμα» στο συγκεκριμένο αφιέρωμα.

Λουκ Σο – Μπραν Σταρκ

4 copy

Ο άσος της Γιουνάιτεντ αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά περιμένουμε καρτερικά να επανέλθει παίζοντας βασικό ρόλο στην ομάδα του. Το ίδιο μπορούμε να πούμε για τον Μπραν Σταρκ από τον οποίο περιμένουμε να είναι ο ρόλος-κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Night’s King

3 copy

Έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση για την ηλικία τους με το πείσμα και το πάθος να κυριαρχήσουν να είναι το βασικό τους όπλο. Για να τους  αντιμετωπίσεις πρέπει να είναι στην κακή τους μέρα και η αμυντική σου τακτική υποδειγματική. Ειδάλλως… την πάτησες!

Πεπ Γκουαρντιόλα – Μάρτζερι Ταϊρέλ

2 copy

Παρά το ότι δεν είναι του ίδιου φύλου, τους λες συμφεροντολόγους, «παντρεύονται» τις πιο ισχυρές  και πλούσιες οικογένειες. Για σένα το λέμε (κυρίως Πεπ).

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον – Τάιγουιν Λάνιστερ

1 copy

Ξέρουν ότι… μετράνε για αυτό και «κράζουν» δίχως δισταγμό. Δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά με όλους αλλά πάντα έφερναν αποτελέσματα με τις τακτικές τους. Με την απουσία τους, οι διάδοχοι τα έκαναν… μαντάρα!



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved