Ο Ρόντμαν είναι ο… βασιλιάς του σεξ! (photos+videos)

Ο Ρόντμαν είναι ο… βασιλιάς του σεξ! (photos+videos)

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει αποκαλύψει βασικά μυστικά για τη σεξουαλική του ζωή και η αλήθεια είναι πως το… έχει το θέμα!

Το «κακό παιδί» του ΝΒΑ είναι πολύ… χειρότερο στην προσωπική του ζωή. Τα όσα έχει κάνει και οι σχέσεις του κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα media, ενώ οι σεξουαλικές του περιπέτειες με γυναικάρες όπως η Μαντόνα και η Κάρμεν Ιλέκτρα δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο! Ο Ντένις Ρόντμαν με αυτά που έχει αποκαλύψει για τις συνήθειές του στο κρεβάτι, μπορεί άνετα να θεωρηθεί… βασιλιάς του ΣΕΞ!

Για 20 δολάρια η πρώτη του φορά!

rodman1

Στο βιβλίο του (έπος πραγματικό) «Bad As I Wanna Be», ο Ρόντμαν έχει γράψει πως όταν ήταν νεαρός έδειχνε... αστείος και δεν έβρισκε κοπέλα. Έτσι, οι φίλοι του έκαναν... έρανο και έδωσαν 20 δολάρια για να τον στείλουν σε μια πόρνη και να του... πάρει την παρθενιά!

Ποτέ προφυλακτικό με τη Μαντόνα

rodmanmadona

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ρόντμαν, όταν είχε σχέση με τη Μαντόνα δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικά μετά από δική της απαίτηση! Όπως λέει, ήθελε τα παιδιά του και κάθε φορά που έκαναν σεξ του φώναζε «θέλω κάθε σταγόνα σου μέσα μου»! Ο ίδιος... πρόλαβε βέβαια και τραβήχτηκε καθώς δεν ήθελε... μπεξίματα με την κυρία Τσικόνε!

Έκανε... σεξ με έξι και ξέχασε ανοιχτά τα μικρόφωνα!

rodman2

Έχουν και οι... κορυφαίοι τις ατυχίες του. Το 2010 σε ένα κλαμπ στο Χάμπτον και ενώ είχε πιεί τα... άπαντα, βρέθηκε σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλα έξι άτομα και άρχισε το... παιχνίδι. Όμως, είχε ξεχάσει τα μικρόφωνα ανοιχτά και όλο το κλαμπ άκουσε τα καθέκαστα! Απλώς όλοι άκουσαν τον Ρόντμαν να λέει στα κορίτσια τι ακριβώς σκόπευε να τους κάνει στη συνέχεια!

Η Carmen Electra τον... έβριζε!

rodmanelectra

Στο βιβλίο που έγραψε το 2005, αποκάλυψε πως η Carmen Electra στη διάρκεια του σεξ τον έβριζε. Και καλά, αυτό το κάνουν πολλές γυναίκες. Αυτή όμως τον έβριζε με ρατσιστικές εκφράσεις, κάνοντάς τον (περιέργως) να τα χάσει!

Γούσταρε και ακουστικά

rodman3

Η εν λόγω κυρία, όμως, δεν μπινελίκωνε μόνο. Όπως είπε ο Ρόντμαν σε τηλεοπτική του συνέντευξη το 2011, ήθελε να του φοράει ακουστικά, να τον βάζει να ακούει Pearl Jam ενώ έκαναν σεξ. Μάλιστα αυτό τη συγκινούσε τόσο που έβαζε τα κλάματα!

Έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2000 γυναίκες!

rodman4

Ο επικός Ρόντμαν παραδέχθηκε πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2000 γυναίκες. Δεν φτάνει στα νούμερα του Τσάμπερλεϊν που φέρεται να έχει... κανονίσει καμιά εικοσαριά χιλιάδες, ενώ δεν διστάζει να πει πως περίπου 500 ήταν αυτές που... άξιζαν!

Γλέντησε τη νύφη πριν τον γαμπρό

rodman5

Στο βιβλίο του 2005, ο Ρόντμαν έχει γράψει ένα απολαυστικό κεφάλαιο. Ήταν τότε που σε ένα μπάτσελορ πάρτι μιας υποψήφιας νύφης, πήρε τη νύφη και πέρασαν μια νύχτα πάθους. Έτσι, γούσταρε και έμαθε πόσο καλή είναι η νύφη πριν τη... δοκιμάσει ο γαμπρός!

Το 'χει κάνει σε όλους τους χώρους του Berto Center

rodman6

Ο Ρόντμαν και η Carmen Electra είχαν τόση σεξουαλική δραστηριότητα που σταμάτησαν από ένα σημείο και μετά να το κάνουν σπίτι τους. Το έκαναν όμως σε όλους τους χώρους του θρυλικού Berto Center, του προπονητικού κέντρου των Μπουλς τη «χρυσή» τους εποχή.

Τρίο με παντρεμένους...

rodman7

Σε ένα άλλο σημείο της ζωής του, ο Ρόντμαν υποστήριξε πως πολλά ήταν τα παντρεμένα ζευγάρια που τον ήθελαν ως τρίτο πρόσωπο στο κρεβάτι τους! «τα πιο άγρια πράγματα τα είδα από τους παντρεμένους», έχει πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια!

Την ξεφτίλισε on air!

rodman8

Σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε καθυστερήσει κι ενώ ο οικοδεσπότης περίμενε την άποψή του για τον Λεμπρόν και τους Χιτ, ο Ρόντμαν έδειξε τη διπλανή του στο στούντιο και είπε σε ζωντανή μετάδοση «Με έγλυφε πριν, ωχ, συγγνώμη για αυτο», αλλά μετά το αρχικό μούδιασμα επανήλθε λέγοντας «Ήταν φοβερό, είμαι φτιαγμένος τώρα»!

Ο Ρόντμαν είναι ο… βασιλιάς του σεξ! (photos+videos)



Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved