Πήραν τον Διαμαντίδη για… ξεκάρφωμα!

Πήραν τον Διαμαντίδη για… ξεκάρφωμα!

Η αλήθεια είναι πως όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πήγαινε υπάλληλος στην ΕΟΚ του Λιόλιου, δεν ανησύχησα καθόλου. Το θεώρησα κακόγουστη φάρσα.

Κι όταν είδα την ανάρτηση με την πρόσληψη του «Μήτσου» από τον Λιόλιο, σοκαρίστηκα. Και γιατί πίστευα ότι ο Διαμαντίδης δεν θα πήγαινε ΠΟΤΕ σε αυτή την ΕΟΚ αλλά και διότι θεωρώ τον νυν πρόεδρο της ΕΟΚ έναν άνθρωπο που από την στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα μοιάζει σαν να έχει βάλει σκοπό ζωής να αδικείται ο Παναθηναϊκός. Το είδαμε πέρυσι στο παρκέ, το βλέπουμε και φέτος. Αποδείχτηκε δε περίτρανα πως ό,τι συμβαίνει είναι από πρόθεση με τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στην ΚΕΔ επειδή ο Λιόλιος ήθελε να κάνει κουμάντο με κάθε τρόπο ο αγαπημένος του, Νίκος Πιτσίλκας ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να αδικείται από τους διάφορους τύπους που επιστρατεύονται. Κι αν το τριφύλλι ήταν, είναι ή θα είναι πιο ανταγωνιστικό, τόσο το σύστημα Λιόλιου θα εκτίθεται… Ο Λιόλιος λοιπόν καλά κάνει και παίρνει τον Διαμαντίδη, καθώς με αυτόν τον τρόπο θέλει να… νομιμοποιήσει την αδικία εις βάρος του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι ο στόχος.

Μια αδικία που τη βίωσε πέρυσι στο πετσί του και ο Μήτσος ως διοικητικός παράγοντας του Παναθηναϊκού. Άρα ξέρει. Όπως ξέρει και για όσα άλλα συμβαίνουν στον υπέροχο κόσμο του μπάσκετ υπό τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ και ισχυρό άνδρα του Προμηθέα. Ουδείς πια μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν γνωρίζει. Άλλωστε τα περισσότερα έχουν γραφτεί και ειπωθεί. Και θα γραφτούν κι άλλα. Ο Μήτσος ξέρει. Κάποια από αυτά τα έχει συζητήσει και τα έχει επιβεβαιώσει από καλούς φίλους του, νυν αθλητές… Του τα έχουν πει. Τα έχει ακούσει με τα ίδια του τα αυτιά. Κι αυτό θα έπρεπε να τον κάνει από μόνο του να αρνηθεί την όποια πρόταση. Θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την πρόταση ως… κακόγουστη φάρσα και τον Λιόλιο ανάλογα. Σε αυτόν και στον Φράγκι άλλωστε υποσχόταν το 50-50… Όπως αποδείχτηκε 50 εις βάρος του Παναθηναϊκού και 50 υπέρ του αντιπάλου. Σε πολλές περιπτώσεις, όχι μια και δυο φορές. Συστηματικά.

Το γιατί είπε «ναι» το ξέρει μόνο ο Μήτσος. Όπως όμως πρέπει να ξέρει ότι με την παρουσία του ο Λιόλιος θέλει αυτό ακριβώς που ο ίδιος θα έπρεπε να αποφύγει… Κάθε άδικη απόφαση των εκλεκτών των Λιόλιου-Πιτσίλκα να βρίσκει… άλλοθι στην παρουσία του Διαμαντίδη στην Ομοσπονδία. Ο Μήτσος αποτελεί για τον Λιόλιο το «ξεκάρφωμα» ώστε όταν ο Παναθηναϊκός βρίσκει απέναντι του όλους αυτούς τους απίθανους «κόρακες» ο… πρόεδρος της ΕΟΚ και ο άνθρωπος που κάνει κουμάντο στη διαιτησία (Πιτσίλκας) να δείχνουν προς το μέρος του Διαμαντίδη για την έξωθεν καλή μαρτύρια τους πιπιλώντας την ίδια καραμέλα: Για το καλό του μπάσκετ…

Αν ο Μήτσος, λοιπόν, είχε χρόνια να ασχοληθεί με το μπάσκετ θα μπορούσε κάποιος να πει «δεν ήξερε, δεν ρώταγε;». Όμως από την στιγμή που έζησε τα περσινά ακριβώς δίπλα στο παρκέ και ξέρει και δεν χρειαζόταν να ρωτήσει. Η ανακοίνωση άλλωστε για τον ιδρώτα των παικτών του Παναθηναϊκού είχε και τη δική του υπογραφή…

Για να μην το κουράζουμε: Ο Λιόλιος και ο Πιτσίλκας έχουν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα έπρεπε από αυτό και μόνο να είναι απέναντι τους. Όχι δίπλα τους. Όχι στην ίδια βάρκα. Για κανέναν λόγο. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Για τον Παναθηναϊκό. Γιατί είναι ο Διαμαντίδης.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved