Το μπάσκετ δεν θα «πληρώσει» την αλαζονεία κάποιου Λιόλιου!
ΙΝΤΙΜΕ

Το μπάσκετ δεν θα «πληρώσει» την αλαζονεία κάποιου Λιόλιου!

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Σοφό. Με τη διαφορά ότι οι ομάδες και κυρίως όσες ανήκουν σε αυτό που λέμε επαγγελματικό μπάσκετ, δηλαδή στον ΕΣΑΚΕ, δηλαδή οι ομάδες που τροφοδοτούν την Εθνική Ελλάδος, μαθαίνουν τώρα τι εστί Λιόλιος!

Αφού τον ψήφισαν και του έδωσαν το δικαίωμα να κάνει την αλαζονεία του πράξη από τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ. Και η πλάκα είναι πως πραγματικά για να αντιληφθείς πόσο αλαζόνας είναι ο συγκεκριμένος δεν χρειάζεται να είσαι και υψηλού IQ. Αρκεί να κάνεις μια κουβέντα μαζί του. Μισή. Φτάνει.

Τώρα όμως από τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ αυτή η αλαζονεία και ο εκβιασμός μπορεί να διαλύσουν το επαγγελματικό πρωτάθλημα! Τόσο απλά.

Εκτός και αν η… θέση της ΕΟΚ είναι κούφια όπως οι εξαγγελίες του Λιόλιου για 100 κλειστά, «εξυγίανση» της διαιτησίας κλπ.

Γιατί αν η ΕΟΚ δεν… συμμετέχει στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ κι αυτό σημαίνει πχ δεν εκδίδω δελτία στις ομάδες, αυτό σημαίνει απλά μη πρωτάθλημα! Τι σημαίνει μη πρωτάθλημα; Πέρα από τα καθαρά μπασκετικά, πολλά λεφτά που κάποιος θα κληθεί να πληρώσει. Από συμβάσεις που θα ακυρωθούν, συμβόλαια και ρήτρες… Αν λοιπόν το πρωτάθλημα δεν γίνει με ευθύνη της ΕΟΚ, ελπίζουμε ο Λιόλιος να έχει γερό πουγκί…

Σε κάθε περίπτωση το μπάσκετ, το επαγγελματικό μπάσκετ δεν μπορεί να πληρώσει την αλαζονεία κάποιου Λιόλιου! Δεν μπορεί να πληρώσει την αμετροέπεια ενός τύπου που θέλει να γίνει ο… γιος του πάρτα όλα! Δεν μπορεί να εκβιάζεται από κανέναν και από τίποτα… Οι πρόεδροι των ομάδων βάζουν (και δεν βγάζουν όπως κάποιοι άλλοι με… χίλιους κι έναν τρόπους) λεφτά στο μπάσκετ.

Κι οφείλουν να διασφαλίσουν ότι κανένας Λιόλιος δεν μπορεί να βάλει μπουρλότο στο πρωτάθλημα, ειδικά όταν οι αποφάσεις για αυτό στηρίζονται στην πλειοψηφία και δεν είναι νταβατζιλίκι κανενός… Το «Ας μην τον βγάζατε» μπορεί να ακουστεί διδακτικό, εν προκειμένω όμως δεν έχει μεγάλη σημασία τώρα…

Τώρα απαιτούνται δράσεις. Και πόλεμος μέχρις εσχάτων απέναντι σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να διαλύσει το μπάσκετ με την αλαζονεία του. Αν ο οποιοσδήποτε Λιόλιος δεν πάρει τώρα απαντήσεις δεν θα πάρει ποτέ… Επίσης τόσο απλά. Ξυπνάτε.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved