Όλα στραβά και ανάποδα, με λάθη χωρίς λογική!

Όλα στραβά και ανάποδα, με λάθη χωρίς λογική!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Onsports.gr, για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, που ήρθε με τις αναποδιές, πριν το παιχνίδι, αλλά και τα λάθη του Μπόλονι και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός πριν το παιχνίδι δεν ήταν το φαβορί κόντρα στον ΠΑΟΚ και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, λίγο πριν την σέντρα, όταν ο Μπόλονι έμαθε, ότι δεν θα παίξει, ούτε ο Κουρμπέλης, ούτε ο Διούδης. Η ήττα ήρθε με 2-1, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν κακή και θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα γκολ, όπως και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην φάση του Χατζηγιοβάνη στο 88'. Από φάουλ του Καρλίτος ο Πασχαλάκης έδιωξε την μπάλα, την έστρωσε στον Χατζηγιοβάνη, που αντί να πασάρει, την έστειλε ψηλά άουτ.

Οσον αφορά το παιχνίδι σίγουρα για την ήττα έχει ευθύνη και ο Μπόλονι. Φυσικά και έχει χάσει πολύ δύναμη η ομάδα χωρίς Κουρμπέλη και Διούδη, αλλά όταν ξέρεις, ότι έχεις αυτές τις απουσίες δεν έχεις λόγο να κάνεις τόσες αλλαγές και στην άμυνα και στα χαφ. Όταν ο Αλεξανδρόπουλος μπαίνει αλλαγή στο 73, σημαίνει, ότι μπορεί να παίξει από την αρχή, άρα το λογικό θα ήταν να παίξει αυτός στην θέση του (εξάρι), δίπλα στον Μαουρίσιο και ο Βέλεθ, δίπλα στον Σένκεφελντ και ο Ζαγαρίτης αριστερό μπακ.

Αντί για αυτό είδαμε τον Αλεξανδρόπουλο στον πάγκο, τον Βέλεθ αμυντικό χαφ, τον Χουανκάρ αριστερά, τον Πούγγουρα στόπερ και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με μία αμυντική γραμμή, που δεν έχει ξαναπαίξει σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Και το πλήρωσε, αφού δέχθηκε δύο γκολ, είχε δοκάρι ο ΠΑΟΚ, δύο τετ-α-τετ του Σβιντέρσκι και τρεις-τέσσερις ευκαιρίες ο αντίπαλος με καλές προϋποθέσεις.

Ναι, ο Βέλεθ έκανε ό,τι μπορούσε σαν αμυντικό χαφ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε τη δύναμη και τη σιγουριά του Ισπανού στα στόπερ και την ταχύτητα του Αλεξανδρόπουλου στη μεσαία γραμμή. Όταν έμαθα τις δοκιμές μέσα στην εβδομάδα, πίστεψα, ότι ο Μπόλονι δεν θα πάει σε τόσες αλλαγές σε μία ενδεκάδα, που είχε τρεις σερί νίκες. Και τελικά τις έκανε και αποδείχθηκε, ότι έκανε λάθος.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα πρώτο ημίχρονο, που δέχθηκε γρήγορα το γκολ (το ριπλέι περιμένουμε ακόμα να το δούμε, για να ξεκαθαρίσει 100%, αν ο Τζόλης βρίσκει την μπάλα, ή όχι πριν πάει στον Γιαννούλη, που είναι οφ-σάιντ, αν έχει βρει την μπάλα ο Τζόλης), αλλά ευτύχησε να ισοφαρίσει αμέσως με πλασέ του Αϊτόρ και όταν έγινε το 1-1, φάνηκε να πατάει καλά, αλλά να έχει προβλήματα, όταν η μπάλα έφθανε στην περιοχή.

Ο ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος με εξαίρεση την φάση του Χατζηγιοβάνη και μία κεφαλιά του Σάντσες, από ένα στημένο και ο ΠΑΟΚ χτύπησε στην αριστερή πλευρά, που ο Χουάνκαρ, είχε αμυντικά προβλήματα, όπως φαινόταν , ότι είχε ανάλογα προβλήματα στο πρώτο ο Σάντσες. Πέτυχε το 2-1, από ένα κόρνερ και λάθος αντίδραση των αμυνόμενων του και ο ΠΑΟΚ έπαιξε… βόλεϊ με Σβιντέρσκι και Ιγκνασον και πέτυχε ένα εύκολο γκολ.

Μετά από αυτό ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείρηση και θα είχε βάλει ένα τρίτο γκολ στους χώρους, που βρήκε, αν ο Ξενόπουλος δεν έπεφτε στα πόδια του Τσόλακ στις καθυστερήσεις, η αν οι παίκτες του δεν ήταν άστοχοι από καλές θέσεις. Ο νεαρός τερματοφύλακας μόνο μπράβο αξίζει, διότι στο πρώτο ημίχρονο έχει σταματήσει δύο φορές σε τετ-α-τετ τον Σβιντέρσκι (στο πρώτο γκολ έχει μικρή ευθύνη, μεγαλύτερη έχει ο Πούγγουρας, που… ξέχασε τον Σβιντέρσκι).

Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όμως έκανε και λάθος αλλαγές ο Μπόλονι. Όταν η ομάδα θέλει γκολ δεν βγαίνουν από το παιχνίδι ο Βιγιαφάνιες, που μπορεί να δώσει πάσα, ή ο Μακέντα, που είχε κίνηση και έψαχνε μία πάσα, να κάνει την ευκαιρία. Τους έβγαλε και τους δύο στο 72'! Και έβαλε τον Καρλίτος και τον Ιωαννίδη, που δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου, ενώ έβαλε τον Αλεξανδρόπουλο στο 82' μαζί με τον Εμανουηλίδη. Οσο για την αλλαγή του Μπουζούκη στο 89 πραγματικά απορώ τι περίμενε ο προπονητής του Παναθηναϊκού να κάνει ένας παίκτης (που δεν είναι φορ), μπαίνοντας σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Για να μην πλατιάζω ήταν όλα στραβά στην Τούμπα, αλλά έγιναν χειρότερα από την επιλογή ενδεκάδας του Μπόλονι και τις αλλαγές στην διάρκεια του αγώνα. Ανακάτεψε την ομάδα χωρίς λόγο…

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΑΙΤΟΡ

Ο Αϊτόρ πέρα από το γκολ κέρδισε και ένα πέναλτι, που δεν το έδωσε ο Ούγγρος διαιτητής στο 39', όταν ο Γιαννούλης έσπρωξε τον Ισπανό ακραίο εντός περιοχής και όχι μόνο δεν έδωσε το πέναλτι, έβαλε και χέρι στον Αϊτόρ και τον απείλησε με δεύτερη κίτρινη. Την πρώτη την είχε πάρει ο Αϊτόρ στο 5', σε μία φάση, που είναι στα όρια της κόκκινης, αφού το τάκλιν το κάνει στον αχίλλειο τένοντα του Γιαννούλη.

* Αυτοί οι αστείοι, που λένε διάφορα για την σημερινή ήττα του Παναθηναϊκού είναι οι ίδιοι, που πριν το περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ έλεγαν τα ίδια, αλλά η καθαρή νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 τους βούλωσε τα στόματα και μετά πανηγύριζαν, που η ομάδα τους πήρε το πρωτάθλημα… Θυμώνω δύο φορές, για τη σημερινή ήττα, διότι δόθηκαν δικαιώματα σε όλους αυτούς να λένε διάφορα και τις τόσες αδικαιολόγητες αλλαγές, που έκανε ο Μπόλονι την ενδεκάδα.

* Εύχομαι και ελπίζω η ξαφνική μη παρουσία του Ζαγαρίτη στην ενδεκάδα, να μην έχει σχέση με τις συζητήσεις, που γίνονται για την ανανέωση του συμβολαίου του και την διαφορά, που υπάρχει. Δεν είναι, ότι ο Χουάνκαρ, πήγε άσχημα με εξαίρεση ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γεγονός, ότι δεν υπήρχε λόγος μία άμυνα που είχε μία αναγκαστική αλλαγή τον Διούδη, να αλλάξει και το αριστερό μπακ…

*Δεν περιμένω κάτι από την φετινή χρονιά, ούτε να αρχίζουμε τώρα να κράζουμε τον Μπόλονι. Ο άνθρωπος με τα λάθη του και τα σωστά του, ότι μπορεί κάνει, για να πετύχει κάτι, που φαινόταν απίθανο, όταν ήρθε. Δεν πιστεύω με αυτό τον Αρη, ότι ο Παναθηναϊκός θα προλάβει να βγει Ευρώπη και αν αυτό συμβεί ένας είναι υπεύθυνος με τα καλοκαιρινά εγκλήματα και δεν λέγεται φυσικά Μπόλονι Εχει όνομα και επίθετο, που αρκετοί αποφεύγουν να το αναφέρουν. Γιάννης Αλαφούζος και η ζωή συνεχίζεται.

* Ο Βιγιαφάνιες έδειξε νευριασμένος, όταν έγινε αλλαγή και ο Μπόλονι μετά το παιχνίδι μίλησε για την συμπεριφορά του. Αν αυτό δεν λυθεί άμεσα, θα το βρεί μπροστά της η ομάδα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Γιατί το VAR δεν έδωσε γραμμή οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ (video)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Γιατί το VAR δεν έδωσε γραμμή οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ (video)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1: Έτσι έφτασε ο «Δικέφαλος» στη νίκη (video+photos)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1: Έτσι έφτασε ο «Δικέφαλος» στη νίκη (video+photos)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1: Έκαναν του… κεφαλιού τους (videos)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1: Έκαναν του… κεφαλιού τους (videos)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved