Οι παίκτες στις θέσεις τους, οι καλύτεροι στο γήπεδο

Οι παίκτες στις θέσεις τους, οι καλύτεροι στο γήπεδο

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο onsports.gr, για τις κινήσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ με στόχο τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει την Κυριακή στην Κρήτη ένα παιχνίδι, που έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο κόντρα στον ΟΦΗ. Απλά μετά την αποχώρηση του Πογιάτος και την περιθωριοποίηση του Ρόκα, που δεν έχει …..πρόσβαση στην ενδεκάδα η ομάδα πάει με κάποιες αυτονόητες αποφάσεις , ώστε να φθάσει στη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η νίκη είναι απαραίτητη, ώστε να μην ανοίξει και άλλο η διαφορά με τον Αρη, που είναι ο βασικός διεκδικητής της τέταρτης θέσης, που οδηγεί πιθανότατα στην Ευρώπη. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος προετοιμάζει την ομάδα με στόχο την Κυριακή να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα και να πάρει τη νίκη, που θα δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Ολες αυτές τις ημέρες ο νεαρός τεχνικός κάνει κάποια πράγματα με στόχο να αλλάξει η εικόνα. Πρώτον μιλάει πολύ με τους παίκτες. Και προσωπικά με τον καθένα, αλλά και σε όλους μαζί. Το μήνυμα, που τους έχει περάσει είναι, ότι όλοι είναι απαραίτητοι, για την ομάδα και κανείς δεν …περισσεύει.

Στην προπόνηση δείχνει στους παίκτες κάποιες αλλαγές, που πρέπει να γίνουν σε θέματα τακτικής. Και στον τρόπο, που αμύνεται η ομάδα, αλλά και στον τρόπο, που επιτίθεται. Χθες πριν την προπόνηση μάζεψε τους αμυντικούς της ομάδας και τους έδειξε κάποια λάθη, που έχουν γίνει κα δεν πρέπει να επαναληφθούν στην Κρήτη.

Το κυριότερο; Ο Συλαϊδόπουλος ετοιμάζει μία ενδεκάδα , όπου οι παίκτες θα παίξουν στις θέσεις τους και στο γήπεδο θα είναι οι καλύτεροι. Είναι δεδομένο, ότι οι Ελληνες παίκτες καταλαβαίνουν, ότι θα έχουν και πάλι την ευκαιρία τους αν το αξίζουν. Αναφέρομαι στον Ζαγαρίτη για αριστερό μπακ, στον Αλεξανδρόπουλο για κεντρικό χαφ, αλλά και σε άλλα παιδιά, που δεν έπαιζαν πολύ…

Εμένα δεν θα μου κάνει εντύπωση να δω και τον Καρλίτος στον πάγκο. Ο Ισπανός φορ είναι καλός παίκτης, είναι σκόρερ, αλλά φαίνεται, ότι δεν είναι καλά και ότι ο Μακέντα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μπορεί να δούμε τον Ιταλό στην θέση του φορ και τον Καρλίτος να μπαίνει στην διάρκεια του αγώνα. Ισως αυτό να βοηθήσει και τον Ισπανό και να έρθει από τον πάγκο και να σκοράρει.

Ο Συλαϊδόπουλος ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα και η παρουσία του δίπλα στον Μπόλονι θα βοηθήσει τον Ρουμάνο τεχνικό. Προς το παρόν ο νεαρός τεχνικός θέλει την Κυριακή να παρουσιάσει μία ομάδα, που θα δώσει και την ψυχή της για τη νίκη και αυτό πιστεύω θα το καταφέρει. Μία ομάδα με ρόλους στους παίκτες και να λογικές επιλογές .Το αν θα έρθει και η νίκη θα το δούμε….

*Μην σας κάνει εντύπωση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να δούμε να παίζουν καλύτερα κάποιοι παίκτες, που δεν ….βλεπόντουσαν στα πρώτα παιχνίδια. Η ψυχολογία και οι ξεκάθαροι ρόλοι έχουν μεγάλη σημασία στο ποδόσφαιρο.

*Σημασία δεν έχει τι είπε κάποιος για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά ποιος το είπε. Με αυτόν, που το είπε δεν αξίζει να ασχολείσαι….Η αλλιώς με λένε Ρίζο…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved