Αν ο Βαζέχα μίλαγε στον Αλαφούζο!

Αν ο Βαζέχα μίλαγε στον Αλαφούζο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την συνέντευξη, που παραχώρησε ο Χριστόφ Βαζέχα στο Οnsports Live και τα όσα είπε για την κατάσταση του Παναθηναϊκού.

90 λεπτά διάρκεια είχε η συνέντευξη, που μας παραχώρησε στο Onsportslive o Χριστόφ Βαζέχα, όσο και ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Ο Βαζέχα για μιάμισι ώρα στο στούντιο, έκανε, ό,τι έκανε τόσα χρόνια στα γήπεδα. Σκόραρε. Αυτή την φορά μεταφορικά βέβαια, αλλά η ουσία είναι, ότι όσα είπε ήταν αυτά, που πραγματικά συμβαίνουν στην ομάδα, αυτά, που βλέπουμε όλοι.

Τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα ο Βαζέχα, δεν χαϊδεύει αυτιά, αλλά λέει τα πράγματα ως έχουν με στόχο ο Παναθηναϊκός, που αγαπάει να βρει τον δρόμο του. Για αυτό και έχουν αξία τα λόγια του.

Τι είπε για τον Αλαφούζο; Ότι έχει βάλει πολλά λεφτά, αλλά έχει κάνει τόσα λάθη, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παραμένει σε αυτή την κατάσταση. Ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει είναι , ότι δίνει τα κλειδιά σε τεχνικούς διευθυντές σαν τον Ρόκα χωρίς να τους ελέγχει και ότι δεν έχει ένα σταθερό πλάνο, αλλά συνέχεια προχωράει σε αλλαγές.

Συμπλήρωσε δε ο Βαζέχα, ότι αν δεν αλλάξει τακτική ο Αλαφούζος, αν δεν μάθει από τα λάθη του ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Και χαρακτήρισε λάθος την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη, που βελτίωσε την ομάδα και πέτυχε το καλύτερο, που μπορεί με το ρόστερ, που είχε.

Τι είπε για τον Πογιάτος; Ότι έχει την μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση αυτή και ότι ο κάθε προπονητής κανονικά θέλει χρόνο, για να κριθεί. Αυτό είναι το σωστό, αλλά συμπλήρωσε , ότι αν δεν βλέπεις κάτι να βελτιώνεται και επικρατεί μία άσχημη κατάσταση, τότε είναι δύσκολο να δώσεις χρόνο.

Τι είπε για τον Ρόκα; Ότι έχει την μεγαλύτερη ευθύνη και για τις μεταγραφές και για την επιλογή Πογιάτο . Τόνισε δε ο Βαζέχα, ότι αν είναι να φύγει ο Πογιάτος πρέπει να φύγουν και οι δύο, δηλαδή και ο Ρόκα.

Τι είπε για τον Καρλίτος; Ότι τον ξέρει και δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη, που βλέπουμε. Είναι επιθετικός, που παίζει στον άξονα και δεν μπορεί να παίζει στα άκρα.

Απλά πράγματα, κατανοητά ποδοσφαιρικά, που όλοι μας τα βλέπουμε. Ο Βαζέχα στάθηκε και στο γεγονός, ότι είναι άδικο να μην παίζουν οι Έλληνες παίκτες, όπως ο Χατζηγιοβάνης, ο Μπουζούκης, όταν οι ξένοι, που έχουν έρθει δεν είναι καλύτεροι. Ξεκάθαρα είπε, ότι ήταν λάθος που άφησε ο Παναθηναϊκός να φύγει τον Αποστολάκη και πήρε τον Αργεντίνο Σάντσες, που μέχρι τώρα δεν δείχνει τίποτα. Και στάθηκε στο ότι με την παραμονή των Ελλήνων παικτών μπορεί η ομάδα να έχει έσοδα σε ενδεχόμενη πώληση, όπως έχει συμβεί με άλλες ομάδες.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Πογιάτος ο Βαζέχα είπε, ότι θα πρέπει να είναι Έλληνας, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ώστε να μην χαθεί και άλλος χρόνος.

Τι λέω εγώ; Λέω, ότι αν αυτά, που είπε στον Ηλία Λαλιώτη και εμένα ο Βαζέχα, τα έλεγε στον Αλαφούζο και τον άκουγε, τόσα λάθη δεν θα έκανε. Για αυτό πιστεύω, ότι άνθρωποι σαν τον Βαζέχα πρέπει να είναι οι άμεσοι σύμβουλοι του Αλαφούζου, ώστε να τον οδηγούν σε σωστές αποφάσεις και όχι σε συνεχόμενα λάθη, που τα πληρώνει και ακριβά.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved