Ο μεγάλος στόχος

Ο μεγάλος στόχος

Ο Γιάννης Πάλλας γράφει για τις αλλαγές που επιθυμούν οι ομάδες της Basket League, προκειμένου να εξυγιανθεί το προϊόν

«Ποιος είναι ο στόχος;». Πρόκειται για ένα διαχρονικό ερώτημα που απαντάται ξεκάθαρα, όσον αφορά την λειτουργία της Basket League τη νέα χρονιά, μέσα από τα αυστηρά είναι η αλήθεια κριτήρια που θεσπίζει η Λίγκα και αναμένεται να νομοθετήσει η Κυβέρνηση.

Η εξυγίανση των περισσοτέρων ΚΑΕ είναι το μεγάλο ζητούμενο για το ελληνικό πρωτάθλημα, που έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια με απληρωσιές, ban (απαγορεύσεις μεταγραφών) από την FIBA και ένα ατελείωτο κρυφτούλι μεταξύ παραγόντων, παικτών και μάνατζερ-δικηγόρων για τα δεδουλευμένα. Κάποιοι είναι τυχεροί και τα παίρνουν (τα οφειλόμενα) σε βάθος χρόνου. Κάποιοι άλλοι χρειάζεται να περιμένουν χρόνο και χρόνια για να πάρουν τα χρήματα τους.

Αυτή η κατάσταση λοιπόν, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο ελληνικό μπάσκετ εδώ και αρκετά χρόνια, καλείται η Λίγκα να τα διορθώσει. Άμεσα!

Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος όλης αυτής της αλλαγής που επιδιώκεται σε ότι αφορά τους όρους συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 με τις ομάδες να μην χρωστάνε χρήματα στους παίκτες, τα προπονητικά επιτελεία και το προσωπικό, ούτε ευρώ μετά από πολλά χρόνια!

Εάν αυτό επιτευχθεί, τότε θα μιλάμε πραγματικά για μια μεγάλη τομή που έχει συντελεστεί στην Basket League, η οποία θα επιτρέπει σε όλους να αντιμετωπίσουν το μπάσκετ με άλλο μάτι στην συνέχεια. Θα φροντίσουν οι διοικήσεις των ομάδων να πείσουν για την φερεγγυότητα τους και αυτό θα κάνει καλό και στις συνεργασίες με τους χορηγούς-υποστηρικτές τους.

Το νοικοκύρεμα ειδικά των μικρομεσαίων ΚΑΕ είναι το μεγάλο ζητούμενο για το μπάσκετ από ‘δω και πέρα, προκειμένου να μπορέσει η Basket League, σε βάθος χρόνου να προσελκύσει και πολύ καλύτερους παίκτες από αυτούς που αγωνίζονται η θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην χώρα μας.

Όλα αυτά τα χτίζεις με εμπιστοσύνη. Κι αυτή η λέξη δεν ήταν από τις αγαπημένες του ελληνικού πρωταθλήματος, χρόνια τώρα…

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved