Όσο δεν κοιτάει την κορυφή, ο κόσμος του ΠΑΟ θα γυρίζει τη πλάτη

Όσο δεν κοιτάει την κορυφή, ο κόσμος του ΠΑΟ θα γυρίζει τη πλάτη

Το ζητούμενο πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι αν η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Με ποιοτικότερους παίκτες στα… χαρτιά, αλλά αρκετά στοιχήματα.

Ο Γιώργος Δώνης θ’ αποχωρήσει και πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού διαφωνούν έντονα με την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι γνωστό ότι θεωρείται καμένο χαρτί για τον κόσμο του «τριφυλλιού». Όλα αυτά έχουν καταγραφεί, αλλά σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής, το ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα. Το γιατί φεύγει ο Δώνης, ο τρόπος που τον αντιμετώπισε η ΠΑΕ επίσης έχουν σχολιαστεί και το να συνεχίζεται αυτή η εσωστρέφεια μόνο κακό κάνει στον σύλλογο.

Ο Ντάνι Πογιάτος θα διαδεχθεί τον 50χρονο τεχνικό, ο οποίος επειδή είχε γράψει ιστορία στο «τριφύλλι» ήταν εύκολο να αποκτήσει έρεισμα. Τον 47χρονο Ισπανό δεν τον ξέρει ο κόσμος, ούτε τα ΜΜΕ. Το αν είναι καλύτερος ή όχι, θα το δείξει η πορεία. Ασφαλώς, η συγκεκριμένη επιλογή δεν ενθουσιάζει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αλλά μήπως αν ερχόταν ένας εγνωσμένης αξίας τεχνικός, θα σου εγγυόταν την επιτυχία; Απλώς θα είχε μεγαλύτερη πίστωση χρόνου. Τα πάντα, όπως και να έχει, είναι αποτέλεσμα στην Ελλάδα, αλλά και γενικά στις μεγάλες ομάδες. Φέρνεις νίκες; Είσαι καλός. Δεν παίρνεις νίκες; Ξέχνα την υπομονή και τη στήριξη. Και πόση υπομονή ακόμα να κάνει δηλαδή ο οπαδός του Παναθηναϊκού;

Δεν έχει νόημα, λοιπόν, να συντηρείται μία κουβέντα γιατί φεύγει ο Δώνης. Η πλειονότητα ήθελε την παραμονή του, αυτό δεν έγινε, πάμε παρακάτω. Ο Τσάβι Ρόκα και ο μεγαλομέτοχος προσπαθούν να φέρουν ποιοτικούς παίκτες. Τον Γενάρη ήρθε ο Καρλίτος, ήρθε ο Αγιούμπ και οι δύο με καλά συμβόλαια. Απέκτησε τον Αϊτόρ με ένα συμβόλαιο κοντά στις 400.000 ευρώ και ο οποίος είχε δύο καλές σεζόν στη Τβέντε. Έφερε τον Βέλεθ, παίκτης με κάποια καλά στοιχεία και παράλληλα ορισμένες αδυναμίες, όπως τουλάχιστον έχουμε δει τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Άρη. Είναι προ των πυλών επίσης ο Βιγιαφάνιες. Μία μεταγραφή, που δεδομένα «ψήνει» τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Στα… χαρτιά η μεταγραφή του Καρλίτος είναι καλύτερη από τον Περέα που ήρθε πέρσι ή ο Αϊτόρ από τους Μολό και Μπεκ. Περιμένουμε να δούμε τους αντικαταστάτες των Γιόχανσον, Ινσούα. Μπορεί στο γήπεδο να είναι καλύτεροι, ενδεχομένως να είναι και χειρότεροι. Περιμένουμε να δούμε τον χαφ κι αν είναι καλύτερος από τον Χρήστο Δώνη. Αυτό είναι, άλλωστε, το θέμα. Αυτοί που έρχονται να είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που φεύγουν. Τόσα χρόνια πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού νοσταλγούν Μπεργκ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες ή ακόμα και τον Μολέντο, ή τον Εμποκού, γιατί πολύ απλά αυτοί που τους διαδέχθηκαν δεν κατάφεραν να δώσουν πράγματα. Δεν ήταν κι εύκολο φυσικά με όσα έχουν συμβεί από το καλοκαίρι του 2017.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό, όμως, είναι πότε θα κοιτάξει ο Παναθηναϊκός κατάματα την κορυφή. Αυτό θα πρέπει ν’ απαντήσει ο μεγαλομέτοχος και ο Ρόκα. Η νέα σεζόν θα είναι ένα στοίχημα. Ήδη έχουμε τέσσερα νέα πρόσωπα με τον Βιγιαφάνιες (συν Καρλίτος, Βέλεθ, Αϊτόρ) και μην προξενήσει σε κανέναν εντύπωση αν μέχρι τη τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός φτάσει ή και ξεπεράσει τις δέκα προσθήκες! Θα είναι δεδομένα μία άλλη ομάδα. Με νέο τεχνικό. Και κάποιος θα πρέπει να ορίσει τους στόχους. Να είναι ο Παναθηναϊκός τέταρτος και απλώς ανταγωνιστικός στα ντέρμπι, αλλά 15 βαθμούς πίσω από τις πρώτες θέσεις δεν λέει τίποτα στον κόσμο. Όταν θα μπορεί να κοιτάξει κατάματα την κορυφή και πει ότι αυτός είναι ο στόχος, αλλά κυρίως το δείξει στην πράξη, τότε θα πάψει ο οπαδός να γυρίζει τη πλάτη.  


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved