Στιγμές Παναθηναϊκής υπερηφάνειας

Στιγμές Παναθηναϊκής υπερηφάνειας

Με την απουσία του ΟΑΚΑ να είναι όλο και πιο έντονη οι φίλοι του Παναθηναϊκού καταλαβαίνουν το μεγαλείο της ομάδας

Καμία ομάδα δεν έχει συμβόλαιο με τους τίτλους. Κανένας σύλλογος δεν έχει υπογράψει συμφωνία με τις επιτυχίες. Ακόμα και η ομάδα του Παναθηναϊκού που μετράει 24 συνεχόμενες σεζόν έχοντας κερδίσει έστω και έναν τίτλο μπορεί να έχει στιγμές αδυναμίες. Κακές βραδιές, αποτυχίες. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και μέσα στην ζωή. Υπάρχουν οι επιτυχίες, υπάρχουν και οι αποτυχίες. Το σύνολο των στιγμών αυτών είναι που δίνουν αξία σε μια ομάδα και μεγαλώνουν το status της.

Έτσι συμβαίνει και με τον Παναθηναϊκό. Ένας Παναθηναϊκός που φέτος δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις (μέχρι τώρα) υποχρεώσεις του, έχοντας αποκλειστεί από το Κύπελλο Ελλάδας και μην έχοντας αποδώσει τα αναμενόμενα πάνω στο παρκέ. Η σεζόν βέβαια έχει διακοπεί και δεν ξέρουμε πότε και αν θα ξεκινήσει ξανά. Και υπό ποιες προυποθέσεις.

Ακόμα και αν η σεζόν συνεχιστεί και ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την χρονιά έτσι όπως φαντάζονται οι φίλοι του, τι πάει να πει αυτό; Τίποτα. Τίποτα απολύτως. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μικρύνει από μία αποτυχημένη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος στο πέρασμα των χρόνων. Γιατί δεν είναι μόνο οι νίκες και οι ήττες. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και τα λάβαρα. Είναι και οι άνθρωποι που περνούν από τον σύλλογο και αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους και την υπογραφή τους.

Στο σημερινό της φύλλο η «ΠΡΑΣΙΝΗ» παρουσιάζει όλους εκείνους που έγιναν κάτοικοι ΟΑΚΑ και έχουν τιμηθεί «μπαίνοντας» στο Hall Of Fame. Τους ανθρώπους που δεν έκαναν μόνο τον Παναθηναϊκό μεγαλύτερο. Αλλά ολόκληρο το άθλημα. Παγκοσμίως. Και αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στην χώρα μας, φόρεσαν την φανέλα με το «τριφύλλι» και υπηρέτησαν τον σύλλογο. Τεράστιες προσωπικότητες που έβαλαν το «εγώ» κάτω από τον Παναθηναϊκό και έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός είναι γεννημένος, καταδικασμένος να μεγαλώνει… Και θα συνεχίσει να το κάνει.

ΥΓ1: Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα το τελευταίο διάστημα για το ποιο είναι το μεγαλύτερο «IF» του μπάσκετ στην χώρα μας. Έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά. Άλλα έχουν βάση, άλλα όχι. Άλλα έχουν δικαιολογία, άλλα όχι. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο «IF» από τον Ντράζεν Πέτροβιτς. Τον άνθρωπο που είχε συμφωνήσει να έρθει στον Παναθηναϊκό του Παύλου Γιαννακόπουλου για να παίξει στο πλάι του κολλητού του Στόγιαν Βράνκοβιτς αλλά και του τεράστιου Νίκου Γκάλη που θαύμαζε απεριόριστα. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον «Μότσαρτ».

ΥΓ2: Και μιας και η κουβέντα για τον Πέτροβιτς. Ο Κροάτης είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και ήταν δεδομένο ότι θα φορούσε την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Άλλωστε το είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» λίγο καιρό πριν από το μοιραίο ατύχημα. Γιατί στην καραντίνα μπορεί να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved