Σύνδρομο στέρησης...

Σύνδρομο στέρησης...

Οι μέρες περνάνε και μπάλα δεν φαίνεται στην άκρη του τούνελ... Πόσο youtube ακόμα; Αναρωτιέται ο Γιάννης Κουβόπουλος

Δύσκολα τα πράγματα. Ο κορονοϊός ζει και βασιλεύει και η καραντίνα συνεχίζεται. Και όχι μόνο συνεχίζεται αλλά όπως προκύπτει από όλες τις πληροφορίες θα τον "φάμε" σπίτι τον Απρίλιο. Και εντάξει λογικό. Αν είναι έτσι να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτήν την περιπέτεια καλώς να γίνει. Γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν φονικό ιό και για να τον νικήσουμε απλά πρέπει να κάτσουμε σπίτι. Αν το καλοσκεφτούμε μάλλον τυχεροί πρέπει να αισθανόμαστε.

Από τον Ντέιβις στον Σκονοκίνι

Αλλά όπως και να το κάνουμε όσο περνούν οι μέρες γίνεται όλο και πιο... δύσκολη η παραμονή μας εντός των τοιχών. Από την μία η ημέρα που μεγαλώνει, από την άλλη ο καιρός που φτιάχνει και παράλληλα δεν υπάρχει και αθλητική δραστηριότητα. Να πεις ρε αδελφέ ότι απόψε θα αράξω θα δω campionato, θα δω premier league, θα δω NBA. Ούτε για πλάκα.

Οι μπάλες όλων των αθλημάτων σε όλο τον κόσμο έχουν... ξεφουσκώσει και εμείς φουσκώνουν τα... νεύρα μας. Γιατί όπως και να το κάνεις πόσο youtube να δεις; Πόσο πιο ρετρό παιχνίδια να παρακολουθήσεις; Έχουμε πάει από τον Αντόνιο Ντέιβις και τον Άριαν Κόμαζετς στον Ντίνκινς, τον Σκονοκίνι και πάει λέγοντας. Κάτι ανάλογο γίνεται και με το ποδοσφαιρο.

Στέρηση... ανακοινώσεων

Και αυτό, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, είναι το σύνδρομο στέρησης. Μας έλειψε η μπάλα. Πως το να το κάνουμε; Μας έλειψαν τα ρεπορτάζ, οι ενδεκάδες, οι δωδεκάδες, τα ντέρμπι, ακόμα και οι ανακοινώσεις. Ελάτε τώρα, μην λέμε ψέματα στους εαυτούς μας.

Και τι δεν θα δίναμε να διαβάζαμε μια ανακοίνωση από τον κύριο Κούγια, ή τον κύριο Πανόπουλο. Κάποτε τις είχαμε εν αφθονία και δεν τους δίναμε την σημασία που έπρεπε. Τώρα που τις χάσαμε τις εκτιμούμε. Μάθημα για το μέλλον.

Κερδίζουμε και καλύπτουμε το κενό

Στα σοβαρά τώρα. Όντως υφίσταται σύνδρομο στέρησης στους περισσότερους από εμάς που έχουμε μάθει να ζούμε με μια μπάλα. Όμως για να μπορέσουμε να ξαναζήσουμε τον αθλητισμό όπως τον μάθαμε και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τον "χτίσουμε" όπως τον ονειρευόμαστε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τηρήσουμε με απόλυτη ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών. Και όταν έρθει η ώρα θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε το κενό στην ζωή μας από τα αθλήματα με τον πιο έντονο και ασταμάτητο τρόπο.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved