Το φόβο τον διαχειρίζεσαι, την ηλιθιότητα ποτέ!

Το φόβο τον διαχειρίζεσαι, την ηλιθιότητα ποτέ!

Ως κοινοί εγκληματίες πρέπει να αντιμετωπίζονται οι επικίνδυνα ανεύθυνοι βλάκες συνάνθρωποί μας!

Δεν μπορεί ρε φίλε… Το μόνο που σου έρχεται να πεις κάτι τέτοιες στιγμές είναι δεν μπορεί ρε φίλε! Δεν μπορεί να μην παίρνεις χαμπάρι τι διάολο γίνεται. Δεν μπορεί να μη φοβάσαι έστω και λίγο, ανθρώπινο είναι. Τι διάολο; Δεν είσαι άνθρωπος; Τι είναι όλο αυτό, μαγκιά; Είσαι άτρωτος; Έχεις κάποια συμφωνία με τη μοίρα ή με κάποια ανώτερη δύναμη; Στην πράξη ξέρεις τι είσαι; Κοινός εγκληματίας. Κι έτσι ακριβώς πρέπει να αντιμετωπιστείς. Απ’ όλους! Κυρίως απ’ το κράτος, που πρέπει να σε μπουζουριάσει με το μαγιουδάκι σου και να σε χώσει μέσα! Να έχεις εκεί πολλά φιλαράκια γύρω σου να αναλύσεις τη μαγκιά σου και το πόσο άτρωτος είσαι από ιούς και πανδημίες!

Τώρα πραγματικά, κάθεται κάποιος και ακούει τα μέτρα που έχουν ληφθεί. Μαθαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Παρακολουθεί έστω και επιδερμικά το τι γίνεται στο εξωτερικό. Και η αντίδραση είναι, α ας πάω παραλία; Στα μέσα Μάρτη; Τόσο πολύ θα τους έλειψε η θάλασσα φαίνεται. Έγινε όλη η χώρα… Θορπ και Φελπς. Το κολύμπι δεύτερη φύση της. Όλα αυτά πότε; Μόλις 1-2 μέρες μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων που πρέπει να μας καθηλώσουν όλους στο σπίτι. Για το δικό μας καλό. Για το καλό αυτών που αγαπά ο καθένας και είτε έχουν κάποια πάθηση, είτε είναι προχωρημένης ηλικίας, άρα ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Μη γελιόμαστε, δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει μια τέτοια περίπτωση (με τη γενική έννοια του σπιτιού, όχι μέσα στο διαμέρισμα απαραίτητα). Οκ, εσένα δε σε ενδιαφέρει ρε μεγάλε το να νοσήσεις απ’ τον κοροναϊό. Ποιος διάολο σου επιτρέπει να τον μεταδώσεις όμως; Αυτό σε καθιστά εγκληματία! Σε καθιστά επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, για τη δημόσια υγεία. Τρέχα στις παραλίες, τρέχα να βρεις κάποιο παράνομο γυμναστήριο γιατί αν δεν έχεις μούσκουλα αυτή την εποχή, τι σκατά θα κάνεις στη ζωή σου; Στην κηδεία του δικού σου ανθρώπου, γονιού, παππού, συγγενή τέλος πάντων, που εσύ του μετέδωσες την ασθένεια, θα έχεις να καμαρώνεις πως είσαι… ντούκι! Και πως πήρες και χρωματάκι απ’ τον ήλιο του Μαρτίου στην παραλία.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved