Νίκη μαγκιάς κόντρα σε Σιδηρόπουλο!

Νίκη μαγκιάς κόντρα σε Σιδηρόπουλο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο OnSports για την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα σε διαιτητή και Ατρόμητο…

Τελικά τα μ……. δεν έπεσαν στην Γ’ Εθνική και στο ΟΑΚΑ νίκησαν με 1-0 την ομάδα και τους παράγοντες, που πέρυσι έδιναν αυτές τις …ωραίες ευχές στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός ξεχείλιζε από πάθος και νίκησε  τον Ατρόμητο με έναν ανίκητο Διούδη , με έναν Μακέντα που πάλι έκανε την δουλειά του και έδωσε τη νίκη με υπέροχο τρόπο και έναν Μπουζούκη να σηκώνει τον κόσμο στο πόδι με αυτά που έκανε. Ο Ατρόμητος με καλύτερο παίκτη ….τον Σιδηρόπουλο δεν τα κατάφερε. Τόση ρέντα 13 αγωνιστικές κάποτε θα σταμάταγε. Και σταμάτησε στο ΟΑΚΑ.

Ο Σιδηρόπουλος, λένε ότι, είναι ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής. Για μένα είναι ίδιος με όλους τους άλλους Ελληνες διατητές, που θα πρέπει να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους. Το πέναλτι που έδωσε στον Ατρόμητο δεν ήταν, όπως δεν ήταν σε ίδια φάση του Μακέντα στην Τούμπα (και τότε το είχα υποστηρίξει). Δεν έχει δώσει πέναλτι στον Καμπετσή σε τράβηγμα του Ρισβάνη στο 52', έχει χαρίσει δύο κίτρινες στον Σάκιτς και στο τέλος τα 3 λεπτά καθυστερήσεων τα έκανε έξι επειδή ο Διούδης έμεινε για ενάμισι λεπτό κάτω λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τότε στην τελευταία φάση είχε δοκάρι ο Ατρόμητος. Επίσης στην σύρραξη, που γίνεται επειδή ο Ατρόμητος και ο Ρισβάνης (δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτόν) δεν τήρησαν το fair play, ο Μάντσον έχει ρίξει γροθιά στον Δώνη και δεν έχει αποβληθεί ποτέ. Αντίθετα αποβλήθηκε ο Δώνης στο τέλος του αγώνα με τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η νίκη είχε μεγάλη σημασία, αφού είναι κατά της δεύτερης ομάδας του πρωταθλήματος και ήρθε χωρίς τον Κουρμπέλη και χωρίς Μακέντα στο δεύτερο ημίχρονο. Εξαιρετική και όλη η αμυντική τετράδα και του βγήκε του Δώνη και το 4-2-3-1 και το 3-4-3 μετά που το άλλαξε. Ο Ατρόμητος είχε δυο δοκάρια και μία καλή στιγμή με τον Κουλούρη, αλλά και ο Μπουζούκης πήγε να βάλει το γκολ της δεκαετίας.Συνεχίζουμε και πάμε στο επόμενο. Α και πουσαι Σιδηρόπουλε δεν τα κατάφερες. Κρίμα…..


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved