Πεντάρα με μπαλάρα!

Πεντάρα με μπαλάρα!

Δύο γκολ ο φορ Μακέντα, από ένα γκολ τα ακραία μπακ Γιόχανσον και Ινσούα και ένα γκολ το αμυντικό χαφ ο Κουρμπέλης.

Δύο ασίστ είχε ο Χατζηγιοβάνης, μία ο Μακέντα, μία ο Εμμανουηλίδης και μία ο Κάτσε. Τελικό σκορ 5-1. Αυτό, που παρακολουθήσαμε το απόγευμα, όσοι τυχεροί βρεθήκαμε στο ΟΑΚΑ ήταν ο ορισμός του total football.
Eίναι αυτό το ποδόσφαιρο, που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί όλων των ομάδων. Αντίπαλος ήταν ο Απόλλωνας, που στα προηγούμενα παιχνίδια με τους μεγάλους, τους έβαλε δύσκολα, αλλά στο ΟΑΚΑ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε …σεληνιασμένος στο γήπεδο, πρέσαρε, πίεζε και στο 41 το σκορ ήταν 2-0.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης ήταν ο Μακέντα και ο Χατζηγιοβάνης, που έπαιξαν μαζί στην επίθεση στην αρχή του αγώνα και στο 4-4-2 σε ρόμβο του Δώνη με τον Μπουζούκη δεκάρι. Το επιθετικό δίδυμο έκανε σμπαράλια την άμυνα του Απόλλωνα. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στον Παναθηναϊκό, για τον Μακέντα ένα θα πω.

Οι… φωστήρες, που όταν έγινε γνωστό, ότι έρχεται έγραψαν «ο Θεός να βάλει το χέρι του», διότι είχαν την απαίτηση από τον Δώνη και τον Νταμπίζα να πάρουν τον Γκροτζίνσκι, του ανύπαρκτου Πάιροζ, ας ζητήσουν ένα συγγνώμη, για τις αηδίες, που έγραφαν. Αλλά που να ζητήσουν συγγνώμη. Θέλει κότσια να το κάνεις. Τώρα αποθεώνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Συνεχίζω. Αυτή την ομάδα του Δώνη, μην την φοβάστε. Παίζει μπαλάρα η παίζει πάντα καλά τακτικά και παίρνει αποτελέσματα. Εξελίσσονται και βελτιώνονται παίκτες και τα πιτσιρίκια έγιναν άνδρες. Το μόνο, που με ανησυχεί είναι μήπως φύγουν κάποιοι παίκτες για οικονομικούς λόγους. Εύχομαι και ελπίζω να μην γίνει. Διότι αν γίνει, αυτό που γίνεται τώρα δεν θα έχει καμία αξία και θα πάμε πάλι από την αρχή. Σεβαστείτε στην διοίκηση την προσπάθεια του Νταμπίζα, του Δώνη και των παιδιών. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved