Α-Παναθηναϊκός!

Α-Παναθηναϊκός!

Μετά το «ναυάγιο» στον Βόσπορο ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για μια ομάδα που παρουσιάστηκε με όλα τα στερητικά «Α» -Πασκουάλ και παίκτες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να συνέλθουν άμεσα!

Αν και η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν έχει δώσει δικαιώματα αναφορικά με την αγωνιστική του παρουσία μακριά από το ΟΑΚΑ, παιχνίδι σαν το αποψινό μου είναι πολύ δύσκολο να θυμηθώ. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του, ενώ την ίδια στιγμή ο Τσάβι Πασκουάλ έμοιαζε παραδομένος, μιας και ότι προσπαθούσε να κάνει δεν του έβγαινε. Η ομάδα μόνο… φρέκσια δεν έμοιαζε, λύσεις δεν υπήρχαν και η υπεροχή της Εφές ήταν ξεκάθαρη με την νίκη της επί του Παναθηναϊκού να είναι… καθολική. Σε όλα τα επίπεδα, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Αρκούσαν τα πρώτα λεπτά του αγώνα για να καταλάβει κανείς τι θα επακολουθήσει. Ένας Παναθηναϊκός Α-στοχος, Ά-νιωθως, Α-νευρος, Α-ναρχος… Και ότι άλλο θέλει ο καθένας που έχει μπροστά το στερητικό «Α». Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι απόψε οι «πράσινοι» έπαιξαν με τα νεύρα του κόσμου και για μία ακόμα φορά αδίκησαν πρώτα απ’ όλα τους ίδιους τους τους εαυτούς. Οι «πράσινοι» δεν αξίζουν αυτήν την εικόνα. Η κριτική πλέον είναι σκληρή, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι άδικη. Οι πρώτοι που πρέπει να κοιτάξουν τα πρόσωπά τους στον καθρέφτη είναι ο Τσάβι Πασκουάλ και οι ίδιοι οι παίκτες του. Και όχι για να τιμωρηθούν. Αλλά για να καταλάβουν τι πάει στραβά και να το διορθώσουν άμεσα για να ην υπάρξουν κι άλλα βράδια σαν το αποψινό.

Να με συγχωρείτε αλλά ούτε αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη. Ο Πασκουάλ σαφώς και έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτήν την εικόνα. Το μεγαλύτερο. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και για το πρόβλημα αυτοπεποίθησης που παρουσιάζουν οι παίκτες του κατά την διάρκεια των εκτός έδρας αγώνων. Συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή η λύση δεν είναι «Να φύγει ο Πασκουάλ». Για πολλούς λόγους…

Την δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Σε σχεδόν 40 ώρες οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την επόμενη Τετάρτη την Μπαρτσελόνα και την Πέμπτη ταξιδεύουν για την Βιτόρια όπου την Παρασκευή θα παίξουν με την Μπασκόνια. Αν ο Παναθηναϊκός πάει… διαλυμένος (από ψυχολογικής απόψεως) σε αυτά τα ματς, τότε ξέρουμε τι να περιμένουμε.

ΥΓ1: Η επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Τζόρντι Μπερτομέου «γέννησε» πολλά νέα δεδομένα και πολλές απορίες… Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved