Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού και πολιτικού Τύπου της Πέμπτης (30/1)
Στην Αθήνα έφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Νέλσον Βαλντέζ για χάρη του Ολυμπιακού, ενώ μια ανάσα από τον Ερνάν Πέρες βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» που ενισχύονται σημαντικά.
Οι Πειραιώτες μετά την πώληση των Βάις και Μήτρογλου κινήθηκαν άμεσα για την αντικατάστασή τους, με δυνατά ονόματα και μέχρι αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Στον ΠΑΟΚ ο Νέτχο υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο Αργεντινός στόπερ Χουάν Ινσαουράλντε. Εκτός από τον μεταγραφικό... πυρετό, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο. Στο 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο.
Οι πολιτικές εφημερίδες ασχολούνται με το μπλόκο στις γονικές παροχές για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία.
Δείτε τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου