ΔΟΑ: Στο συνέδριο «Body2Mind» ο Κούβελος

ΔΟΑ: Στο συνέδριο «Body2Mind» ο Κούβελος

Μια σημαντική ευκαιρία για την προώθηση του έργου και των δράσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας είχε ο Πρόεδρος της ΔΟΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο συνέδριο «Body2Mind» που διοργάνωσε το Ολυμπιακό και Αθλητικό Μουσείο του Κατάρ.

Ο κ. Κούβελος ταξίδεψε στη Ντόχα με το Σύμβουλο Διοίκησης και Εκπαίδευσης της ΔΟΑ, κ. Διονύση Γάγγα για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου που είχε στόχο να αναδείξει νέες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Ολυμπιακής παιδείας.

Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κατάρ, ο Σεϊχης  Saoud bin Abdulrahman Al-Thani, Γ.Γ της ΟΕΚ, ο οποίος μετά από ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων που είχε με την αντιπροσωπία της ΔΟΑ εξέφρασε την επιθυμία μιας ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ των δύο Ολυμπιακών φορέων

Οι εκπρόσωποι της ΔΟΑ παρουσίασαν το έργο της Ακαδημίας, το ρόλο της στην ανάπτυξη της Ολυμπιακής παιδείας, καθώς και τους άμεσους στόχους της για το μέλλον.

Ο Σεΐχης Saoud Al-Thani, αναφέρθηκε στους στόχους και το όραμα για τον αθλητισμό και το σύγχρονο Ολυμπιακό Κίνημα στο Κατάρ.

Στο συνέδριο συμμετείχαν προσωπικότητες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, όπως ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την ειρήνη Wilfried Lemke, η Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, o Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Pierre de Coubertin Καθηγ. Norbert Müller και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού Andrea Delpin.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΜουντιάλ 2022: Οι πρώτες απειλές των Γάλλων (Videos)
Μουντιάλ 2022: Οι πρώτες απειλές των Γάλλων (Videos)
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παλάσιος κόντρα στην Πάφο
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παλάσιος κόντρα στην Πάφο
Μουντιάλ 2022: Γράφει ιστορία ο Γιορίς
Μουντιάλ 2022: Γράφει ιστορία ο Γιορίς
Γ’ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής (4/12)
Γ’ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής (4/12)