Τριχόπτωση; Καν’ το όπως στο ποδόσφαιρο!

Τριχόπτωση; Καν’ το όπως στο ποδόσφαιρο!

Τώρα, μπορείς και εσύ να βάλεις το γκολ που θα σου αλλάξει τη ζωή για πάντα. Η επιλογή είναι δική σου! 

Όπως ακριβώς συμβαίνει στους ποδοσφαιρικούς αγώνες έτσι και στη μάχη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, απαιτείται σύστημα και συγκεκριμένο πλάνο. Η ομάδα που έχει διαβάσει καλύτερα τον αντίπαλο έχει πάντα περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της και να σκοράρει το νικητήριο γκολ. Πολλές φορές, το ματς κρίνεται στην σωστή προετοιμασία αλλά και στις λεπτομέρειες. Γιατί τελικά, αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά.

lee

Photo: Ο βρετανός τερματοφύλακας Richard Lee έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα.

Καν’ το όπως στην Premier League!

O βρετανός τερματοφύλακας Richard Lee ανήκει στην κατηγορία των αθλητών που δεν κατέθεσαν ποτέ τα όπλα, ακόμη και όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πιο σκληρό αντίπαλο της καριέρας του. Την τριχόπτωση.

O διεθνής ποδοσφαιριστής της Wattford, της Brentford αλλά και της Εθνικής ομάδας νέων Αγγλίας (U20 και U18) ανήκει στο club των αθλητών που κατάφεραν να νικήσουν την τριχόπτωση χάρη στη μεταμόσχευση μαλλιών. Μάλιστα, ο πρώην goalkeeper της Premier League, παραδέχθηκε δημόσια πως προχώρησε σε θεραπεία τριχόπτωσης και μάλιστα στην Ελλάδα, γεγονός που απασχόλησε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία μίλησε για την εμπειρία του.  

“Όταν κατάλαβα πως χάνω τα μαλλιά μου, αποφάσισα να δράσω γρήγορα. Μετά από έρευνα που έκανα, επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI που θεωρώ πως είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον συγκεκριμένο τομέα. Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής αφού ουσιαστικά, γίνεται ανακατανομή των τριχών που υπάρχουν ήδη στο κεφάλι. Με λίγα λόγια, παίρνουν τα μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα τοποθετούν στα σημεία που υπάρχει αραίωση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπειρία και το αποτέλεσμα” ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά, λίγες μόλις μέρες μετά τη συνεδρία του.

lee1

Photos: Ο goalkeeper της Brentford πριν και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών με την προηγμένη τεχνική Direct Hair Implantation.

 

Διάγνωση: Διάβασε τον αντίπαλο!

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα η αποτελεσματική θεραπεία της τριχόπτωσης απαιτεί σύστημα και συγκεκριμένο πλάνο, όπως ακριβώς και στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ειδικοί, όλα ξεκινούν από τη σωστή προετοιμασία και το διάβασμα του αντιπάλου, δηλαδή από την Διάγνωση του προβλήματος. 

Σήμερα, το DSA είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένο σύστημα για τη διάγνωση της τριχόπτωσης και περιλαμβάνει μια σειρά καινοτόμων τεστ που εξετάζουν αναλυτικά όλους τους παράγοντες που ευθύνονται για την απώλεια μαλλιών, όπως η ψυχολογία, η γενετική προδιάθεση, η διατροφή αλλά και το περιβάλλον. Ουσιαστικά, το DSA περιλαμβάνει τρία στάδια:

  • Δερματολογική και ιατρική εξέταση που καθορίζει τον τύπο αλωπεκίας του κάθε ασθενή
  • Alopecia test και μετρήσεις που δίνουν σαφή εικόνα του προβλήματος αφού αξιολογούν τον τύπο της τρίχας και προσδιορίζουν τη βαθμίδα τριχόπτωσης του κάθε ασθενή
  • Stress Analysis, ένα καινοτόμο τεστ που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αθηνών με στόχο να εξετάσει τους ψυχολογικούς παράγοντες της τριχόπτωσης

Τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ καθορίζουν το πλάνο θεραπείας για κάθε ασθενή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πλέον, λόγω των ιδιαίτερων επιδημιολογικών συνθηκών, το DSA προσφέρεται και Online, μέσω Skype, Viber, Zoom ή WhatsApp.

lee2

Photo: Ο Richard Lee μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI. Η τριχόπτωση δεν κατάφερε να παραβιάσει τα γκολπόστ του.

Πρόληψη: Παίξε άμυνα!

Όταν βλέπεις πως ο αντίπαλος έχει μπει επιθετικά και με διάθεση για γκολ από τα αποδυτήρια, πρέπει να αμυνθείς με ψυχραιμία, ακολουθώντας ένα αποτελεσματικό και καλά δουλεμένο σύστημα. Το ίδιο ισχύει και στον αγώνα κατά της τριχόπτωσης. Αν λοιπόν βλέπεις τα μαλλιά σου να αραιώνουν, μην πανικοβάλλεσαι. Ναι, μπορείς να τα σώσεις αρκεί να δράσεις γρήγορα και μυαλωμένα! Άλλωστε, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.  

Σήμερα, το DHI Anagen είναι το πιο ολοκληρωμένο σύστημα για την πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης αφού αντιμετωπίζει το πρόβλημα συστημικά και με ολιστική προσέγγιση. Οι σύγχρονες θεραπείες ενδυνάμωσης και αναγέννησης των τριχών, η βελτίωση της ψυχολογίας αλλά και η χρήση ειδικών προϊόντων για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης αποτελούν τα καλύτερα όπλα στον αγώνα για να σώσεις τα μαλλιά σου.

lee3

Photo: Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών DHI είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και προσιτή σε όλους.

Μεταμόσχευση μαλλιών: Πέρνα στην αντεπίθεση!

Στο ντέρμπι με αντίπαλο την τριχόπτωση, οι καθυστερήσεις δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν. Αν έχεις διαπιστώσει πως τα μαλλιά και η ψυχολογία σου πέφτουν επικίνδυνα, πρέπει να περάσεις στην αντεπίθεση, χωρίς να χάσεις χρόνο.

Τώρα, με τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI μπορείς να κερδίσεις ξανά τα χαμένα σου μαλλιά και να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και προσιτή σε όλους, η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τόσο την εξωτερική σου εμφάνιση όσο και την ψυχολογία σου.

Η διαδικασία εκτελείται μόνο από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς, διαρκεί λίγες μόνο ώρες και δεν απαιτεί ξύρισμα του κεφαλιού. Έτσι, την επόμενη μέρα από τη συνεδρία, μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στην εργασία και τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών DHI είναι απόλυτα φυσικό που σημαίνει ότι κανείς δεν θα καταλάβει πως έχεις υποβληθεί σε θεραπεία.

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εμφάνισης σου. Μην αφήσεις την τριχόπτωση να σου τα κλέψει. Τώρα, μπορείς και εσύ να βάλεις το γκολ που θα σου αλλάξει τη ζωή για πάντα. Η επιλογή είναι δική σου!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες τριχόπτωσης και την προηγμένη μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation, εμπιστευτείτε μόνο τους ειδικούς της DHI.

DHI Αθήνας

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30, Νέος Κόσμος

Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630

Email: info@dhiglobal.com

www.dhi.gr

dhi


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved