Ένα ρολόι - fashion gadget για όλες τις ώρες: Την προπόνηση, το γραφείο, το κλαμπ

Ένα ρολόι - fashion gadget για όλες τις ώρες: Την προπόνηση, το γραφείο, το κλαμπ

Η ώρα έχει πάει σχεδόν 6, όπως σε πληροφορεί η amoled οθόνη του καινούριου σου smartwatch.

Για άλλη μια φορά… αυτοθαυμάζεσαι για την επιλογή σου: Αυτό το ταμπά δερμάτινο λουράκι και το μαύρο face watch ταιριάζει σούπερ με τα κοστούμια σου – τη «στολή γραφείου», όπως σου λένε οι κολλητοί όταν σε βλέπουν μετά το γραφείο. Σχεδόν 6 το απόγευμα λοιπόν και είναι ώρα να τακτοποιήσεις τα τελευταία έγγραφα και να φύγεις για προπόνηση. Η μέρα είναι ιδανική για τρέξιμο και στο αμάξι έχεις την τσάντα με την… άλλη σου «στολή», τη φόρμα και τα αθλητικά. Όλα θα τα αλλάξεις, εκτός από το καινούριο σου HONOR MagicWatch 2!

smart watch2

Είναι το καλύτερο smartwatch που είχες ποτέ. Πρώτον, γιατί το αγόρασες σε εξαιρετικά καλή τιμή σε σχέση με τις δυνατότητές του: Ποιος φανταζόταν ότι ένα τέτοιο smartwatch θα σου κόστιζε λιγότερα από 200 ευρώ; Διαθέτει οθόνη amoled (1,39 ιντσών), που μένει μόνιμα φωτισμένη, και επεξεργαστή Kirin A1. Άσε που το έχεις ήδη τρεις μέρες στο χέρι σου κι ούτε πέρασε από το μυαλό σου πως πρέπει να το φορτίσεις – η μπαταρία του άλλωστε κρατάει 14 ολόκληρες μέρες, όσο κι αν ακόμα δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις…  Αυτό που πραγματικά το εκτοξεύει όμως στην κορυφή σχέσης τιμής/απόδοσης είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 4GB, όπου μπορείς να «φορτώσεις» μουσική και να ακούς είτε από το ηχείο του smart watch είτε με bluetooth ακουστικά, είτε φωτογραφίες για να «παίζουν» στο face του ρολογιού σου.

smart watch3

«Κερασάκι» στην τούρτα που θα… «τους στείλει όλους αδιάβαστους», να σε κοιτούν με το στόμα ανοιχτό; Το Magic Watch 2 σου μπορεί να δεχτεί κλήσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να τις απαντήσεις χωρίς ακουστικά ακόμα και αν το κινητό σου βρίσκεται σε απόσταση έως 150 μέτρων μακριά από το ρολόι! Από την πρώτη στιγμή που το πήρες, κάνεις εικόνα την πλάκα στους κολλητούς: Θα έχετε πάει για τρέξιμο και θα σε δουν ξαφνικά να απαντάς στο κινητό ενώ τρέχεις στη μια άκρη του γηπέδου και το έχεις αφήσει την τσάντα σου, που βρίσκεαι στην άλλη!

smart watch4

Γιατί το καινούριο σου στιλάτο ρολόι, θα είναι μαζί σου και στο τρέξιμο. Όπως ο ικανότερος προπονητής, σαν να είναι μαζί σου χρόνια στα γήπεδα και τα γυμναστήρια, θα σε βοηθήσει να απολαύσεις το τρέξιμο και να αθληθείς σωστά. Θα πάρεις τον χρόνο σου να διαλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα, δεν θα βιαστείς καθόλου. Πρώτον γιατί είναι πραγματικά fun να «παίζεις» με το καινούριο σου gadget και δεύτερον γιατί είναι μια δύσκολη επιλογή: Το ρολόι σου έχει ήδη προγραμματισμένα 13 διαφορετικά running courses! Ένα για κάθε γούστο και για κάθε αντοχή και εσύ είσαι «αναγκασμένος» να δοκιμάσεις διάφορα μέχρι να βρεις το κατάλληλο – εντάξει, είναι μια «θυσία» που μπορείς να αντέξεις.

Επιπλέον, αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να δοκιμαστείς και σε άλλου είδους προπόνηση, το «μαγικό» σου ρολόι, πάλι θα είναι εκεί για εσένα: Με 15 διαφορετικά προγράμματα για να μη βαριέσαι ποτέ, με ειδική δυνατότητα για τη μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα σου, για αδιάκοπη μέτρηση καρδιακών παλμών, 24 ώρες το 24ωρο, ενώ φυσικά, παρακολουθεί τον ύπνο σου και σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα και άρα να ξεκουράζεσαι περισσότερο – ήδη έχεις κάνει μια πρώτη μικρή αλλαγή και δυο μέρες τώρα βλέπεις αποτέλεσμα.

honor magic watch

Είσαι βέβαιος πως το HONOR Magic Watch 2 είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί πολύ απλά, ζει μαζί σου, κάθε ώρα και στιγμή. Χάρις στην κομψή του εμφάνιση, το φοράς στο γραφείο, χάρις στις δυνατότητές του, το έχεις πάντα μαζί σου στην προπόνηση και φυσικά, το φοράς ακόμα και όταν βγαίνεις στα κλαμπς – δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάζεις το πιο fashion gadget που είχες ποτέ!

*Το HONOR Magic Watch 2 είναι διαθέσιμο από 4/2 στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στα 199 ευρώ


Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved