Αυτές είναι οι ωφέλιμες συνήθειες που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου το 2020!

Αυτές είναι οι ωφέλιμες συνήθειες που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου το 2020!

Η αρχή κάθε νέας χρονιάς είναι πάντα μία καλή ευκαιρία να μηδενίσουμε το κοντέρ μας, να αφήσουμε τα πάντα πίσω και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. 

Ακόμη και αν το έτος που παρήλθε δεν κατάφερες να βάλεις όσα «τικ» επιθυμούσες στη λίστα των στόχων που είχες θέσει για τον εαυτό σου, κανείς δεν σου απαγορεύει να προσπαθήσεις να κυνηγήσεις για μία ακόμη χρονιά την καλύτερη δυνατή εκδοχή σου! Μάλιστα αυτή τη φορά, γνωρίζοντας τα λάθη που έκανες, οι πιθανότητες να μην τα επαναλάβεις είναι αναμφίβολα με το μέρος σου.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις μόνος αυτή τη διαδικασία… αναβάθμισης, ίσως δυσκολευτείς και χάσεις πολύτιμο χρόνο, τον οποίο μπορείς να εξοικονομήσεις περνώντας στις κατάλληλες κινήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να επενδύσεις σε νέες ωφέλιμες συνήθειες που θα σε φέρουν ένα βήμα γρηγορότερα και πιο κοντά στον στόχο σου! Αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί, παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με όλες τις δραστηριότητες, τα tips, ακόμη και τα διαλεχτά χαρμάνια που κάθε pro οφείλει να συμπεριλάβει στην καθημερινότητά του τη νέα χρονιά. Κράτα σημειώσεις και μας ευχαριστείς στο τέλος!

Εξερεύνησε την πόλη σου σε δύο ρόδες!

Εάν αισθάνεσαι πως το αυτοκίνητο έχει γίνει μία… προέκταση του εαυτού σου, τι θα έλεγες να το αντικαταστήσεις με το ποδήλατο που σκουριάζει στην αποθήκη του σπιτιού και κάνοντας καθημερινά πετάλι, να ανακαλύψεις με αυτό τα στενά της πόλης που έχεις αφήσει ανεξερεύνητα; Απολαμβάνοντας ατελείωτες ποδηλατάδες και χρησιμοποιώντας το ως μέσο μεταφοράς για τις βόλτες σου, όχι μόνο θα γυμνάσεις το κορμί σου, θα γλιτώνεις ένα αξιοσημείωτο ποσό μηνιαία από τα καύσιμα, αλλά θα έχεις προσφέρει και το «λιθαράκι» σου στη διάσωση του πλανήτη.

dim1

Φυσιολατρικές εκδρομές και πεζοπορίες

Μην αφήσεις για μία ακόμη χρονιά τα Σαββατοκύριακά σου να περάσουν ανεκμετάλλευτα, αντίθετα, παρότρυνε τους κολλητούς σου να απολαύσετε παρέα πεζοπορίες στην καταπράσινη φύση! Υπάρχουν αμέτρητοι προορισμοί σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη, που περιμένουν εσάς να τους ανακαλύψετε. Για να κάνεις την εμπειρία σας ακόμη πιο απολαυστική, μην ξεχάσεις πριν φύγεις από το σπίτι να… φουλάρεις τα θερμός σας με ένα μοναδικό χαρμάνι υψηλών, επαγγελματικών προδιαγραφών, όπως ο Dimello Retail! Όχι, δεν χρειάζεται να επισκεφθείς κάποια κοντινή καφετέρια για να γευτείς τον αγαπημένο σου καφέ, αφού πλέον μπορείς να βρεις στα ράφια του σούπερ μάρκετ τους αλεσμένους Forza, Mezzo, Ricco, Aroma και το πρωτοποριακό decaffeinated, τα οποία απευθύνονται στους αθεράπευτους «εραστές» του espresso. Έχοντας περάσει πρώτα από τον ειδικό μύλο άλεσης τελευταίας τεχνολογίας micro-adjustment (μικρορύθμισης), την απαιτούμενη υπεραυτόματη συσκευαστική γραμμή με όλους τους δυνατούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, έχει φυλαχθεί στο ειδικό αλουμινένιο σακουλάκι με το πρακτικό άνοιγμα easy open και «tin tie», το οποίο εγγυάται τη σωστή και μακροπρόθεσμη συντήρηση του καφέ.

dim2

Γυμνάζοντας σώμα και πνεύμα!

Σύμφωνα με μία αρχαία σοφή ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί» φίλε μου! Που σημαίνει πως, εκτός από τη φυσική σου κατάσταση, καλό θα ήταν φέτος να δώσεις εξίσου μεγάλη σημασία και στην «καλλιέργεια» του πνευματικού σου πλούτου. Εκθέσεις, προβολές, συναυλίες, φεστιβάλ, open days στα εμβληματικά μουσεία της πόλης, είναι οι διασκεδαστικές αφορμές που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες και τα ενδιαφέροντά σου. Εκεί, όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το απαραίτητο socializing και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που αγαπάτε τα ίδια πράγματα, αλλά να λάβεις και δεκάδες ερεθίσματα που θα γίνουν πηγή έμπνευσης για να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερες πτυχές του εαυτού σου!

dim3

Ταξίδι σε μια πόλη που δεν έχεις ξαναπάει

Δεν έχει καμία σημασία εάν το budget που διαθέτεις σου επιτρέπει ένα ταξίδι εντός ή εκτός των συνόρων της χώρας, σημασία έχει να αδράξεις την ευκαιρία και να το κάνεις επιτέλους πραγματικότητα! Μην χάνεις άλλο καιρό! Άνοιξε σήμερα κιόλας τον χάρτη της Ελλάδας ή της Ευρώπης και αναζήτησε εκείνον τον προορισμό που μέχρι τώρα δεν είχες την ευκαιρία να επισκεφθείς και οργάνωσε όσο πιο σύντομα μπορείς το επόμενο ταξίδι σου. Ακολουθώντας αυτό το… σύστημα και οργανώνοντας ένα μικρό ταξίδι κάθε δίμηνο ή τρίμηνο, μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς θα είσαι γεμάτος νέες εμπειρίες και αναμνήσεις!

Χειμερινά και… θαλάσσια workout

Μπορεί να στάζεις ιδρώτα στις εβδομαδιαίες προπονήσεις, όμως για κάποιον παράξενο λόγο δεν βλέπεις στον καθρέφτη το αποτέλεσμα που διακαώς επιθυμείς. Αν αναρωτιέσαι τι φταίει χωρίς να βρίσκεις καμία λογική απάντηση, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε έναν διαφορετικό και δραστικό τρόπο άσκησης, όπως είναι η χειμερινή κολύμβηση! Μπορεί να σου φαίνεται μία αρκετά τολμηρή ιδέα, ειδικά αν αναλογιστείς τις χαμηλές θερμοκρασίες, όμως πρόκειται για το πιο αναζωογονητικό και ευεργετικό workout. Παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση και μπαίνοντας στη θάλασσα, δώσε πέντε λεπτά στον εαυτό σου να συνηθίσει τη θερμοκρασία του νερού. Να είσαι βέβαιος πως μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά, θα δηλώνεις πλέον ορκισμένος χειμερινός κολυμβητής! Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα σκουφί κολύμβησης, μία μεγάλη πετσέτα και έναν από τους τέσσερεις μονοποικιλιακούς (single origins) καφέδες φίλτρου Dimello, Brazil, Ethiopia, Guatemala, Colombia ή κάποιο από τα δύο ξεχωριστά χαρμάνια Bold και Mild. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος να ζεσταθείς, έπειτα από αυτή τη γενναία και δροσερή βουτιά!

dim4

Βόλτα με τον τετράποδο φίλο σου

Επιστρέφεις στο σπίτι έπειτα από μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο. Αφού απολαύσεις το βραδινό σου, μην «χαθείς» μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασής σου. Πάρε τον τετράποδο φίλο σου και απολαύστε παρέα μία μεγάλη, χαλαρή βόλτα σε ένα από τα πάρκα που υπάρχουν στην περιοχή σου. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα χαρείτε ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά θα έχεις την ευκαιρία μέσα από το περπάτημα να αποβάλλεις με φυσικό και ωφέλιμο τρόπο, το συσσωρευμένο στρες που σου δημιούργησαν οι έντονοι ρυθμοί του γραφείου.

Κλείνοντας, όσες και όποιες υποσχέσεις κι αν αποφασίσεις να δώσεις στον εαυτό σου για τη χρονιά που απλώνεται μπροστά μας, να είσαι βέβαιος πως οργανώνοντας λίγο καλύτερα την καθημερινότητά σου, εμπλουτίζοντας τις ημέρες σου με το λαχταριστό άρωμα ενός ελληνικού brand καφέ με διεθνή ποιοτικά standard, όπως ο Dimello Retail, το 2020 θα είναι για εσένα μία χρονιά «ορόσημο» που θα δώσει στη ζωή σου την ποιότητα που της αξίζει!


Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved