Η Νέλλη Κρεβετζάκη προτείνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για σπουδές Αθλητισμού
SHARE

Η Νέλλη Κρεβετζάκη προτείνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για σπουδές Αθλητισμού

Η Νέλλη Κρεβετζάκη, υπότροφος Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, προτείνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για σπουδές Αθλητισμού

Σπουδάζει Προπονητική με πλήρη υποτροφία στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας και νιώθει ευγνώμων για την ευκαιρία που της δόθηκε, γιατί χωρίς την υποτροφία δεν θα μπορούσε να σπουδάσει! Ο λόγος για την Νέλλη Κρεβετζάκη, που έχει ήδη ολοκληρώσει το α’ έτος της φοίτησής της στην ειδικότητα «Προπονητής Αθλημάτων» στο κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας μας, που πρωτοπορεί τόσο στο επίπεδο σπουδών, όσο και στην παροχή υποτροφιών με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

«Ευχαριστώ πολύ το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την υποτροφία, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσα να σπουδάσω», δήλωσε η Νέλλη Κρεβετζάκη και επεσήμανε:

«Η υποτροφία μου είναι πλήρης -διετής- και έχω ήδη ολοκληρώσει το α’ έτος σπουδών. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το επίπεδο των σπουδών και πολύ χαρούμενη που, εκτός από τις γνώσεις που αποκομίσαμε από τα μαθήματα, γνωρίσαμε μεγάλους αθλητές, οι οποίοι ήταν εισηγητές σε σεμινάρια Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και μας μετέδωσαν πολύ σημαντικές γνώσεις μέσα από την εμπειρία τους! Προτείνω 100% το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για σπουδές Αθλητισμού».

Η Νέλλη ήταν μία από τις 2 δικαιούχους υποτροφιών, πλήρους φοίτησης, που προσέφερε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, στο πλαίσιο της μεγάλης συνεργασίας του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι υποτροφίες χορηγήθηκαν από το Δ.Σ. της Ένωσης και τον πρόεδρό της κ. Κώστα Τσουμάνη με κοινωνικά κριτήρια, καταδεικνύοντας την κοινωνική ευαισθησία και το ενδιαφέρον του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τον Έλληνα αστυνομικό και την οικογένειά του που έχουν πληγεί από την κρίση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr/
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies