Χρήστος Ζαπαντιώτης: Αποκάλυψη - ΣΟΚ για τον αστυνομικό - Γιατί σκότωσε την οικογένειά του
Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο το σοκαριστικό έγκλημα που έγινε χθες, Δευτέρα (18/12/2017) στους Αγίους Αναργύρους.
Ο 46χρονος αρχιφύλακας, Χρήστος Ζαπαντιώτης δολοφόνησε το παιδί, τη σύζυγο και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν το κίνητρο πίσω από την τριπλή δολοφονία για να κλείσουν και τυπικά το φάκελο της οικογενειακής τραγωδίας. Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή στα τέσσερα πτώματα, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στο πώς ακριβώς στήθηκε το σκηνικό του θανάτου στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ευριπίδου.
Οι πρώτες πληροφορίες από μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο Χρήστος Ζαπαντιώτης προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του λόγω κληρονομικών διαφορών.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr