Διατηρεί το προβάδισμά του ο ΣΥΡΙΖΑ
Απογοητευμένη από την κυβέρνηση και απαισιόδοξη για τη χρονιά που έρχεται η πλειοψηφία των πολιτών
Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της χρονιάς, η οποία διεξήχθη από την εταιρεία Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής».
Αναλυτικά, στην ερώτηση «αν σήμερα είχαμε νέες βουλευτικές εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε» ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 22,6%, η ΝΔ 21,5%, ενώ η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτο κόμμα με 9,8%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 6,2%, το ΚΚΕ με 5,2%, η ΔΗΜΑΡ με 5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8%.
Το 54,5% των πολιτών εμφανίζεται απογοητευμένο από την πορεία της τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ μόλις 2 στους 10 δηλώνουν ικανοποιημένοι.
Στην ερώτηση για τον ποιος είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, τον νυν Πρωθυπουργό επιλέγει το 46,1% των ερωτηθέντων, ενώ τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 31,4%.
Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr στο θέμα: Διατηρεί το προβάδισμά του ο ΣΥΡΙΖΑ