Εκλογές 2012: Η Βουλή… στη Δ' Εθνική (photos)

Εκλογές 2012: Η Βουλή… στη Δ' Εθνική (photos)

Ανήμερα των εκλογών (6/05) απαγορεύονται οι όποιες πολιτικές συζητήσεις μπορεί να επηρεάσουν την ψήφο των πολιτών και γι’ αυτό το λόγο το Onsports αποφάσισε να ακτινογραφήσει με… ποδοσφαιρικούς όρους τους βουλευτές που αποτελούσαν μέλη της προηγούμενης Βουλής και ξεχώρισαν με τις... επιδόσεις τους!

Αν η Βουλή είχε τη δική της ποδοσφαιρική ομάδα, αυτή θα έπαιζε -πιθανότατα- στη Δ' Εθνική. Ποιοι βουλευτές θα μπορούσαν να απαρτίζουν τη βασική ενδεκάδα; Ποιοι θα... ξεσκόνιζαν τον πάγκο.

Το Onsports έχει τις απαντήσεις!

Τερματοφύλακας: Θεόδωρος Πάγκαλος

pagkalos

Με τον ξεχωριστό λόγο του… απέκρουσε αρκετές φορές τις επιθέσεις που δέχονταν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου. Στα δύσκολα όλοι έψαχναν τον Θόδωρο Πάγκαλο ο οποίος με μια φράση του άλλαζε τους (πολιτικούς) όρους του παιχνιδιού… Οπως ο... Κοστάντσο, έτσι και ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης Κυβέρνησης, αποσύρεται από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε για τα λεφτά, αλλά τα γκολ σίγουρα μαζί ΔΕΝ τα φάγαμε.

Δεξί μπακ: Άδωνις Γεωργιάδης

adonis

Αεράτος και υπερδραστήριος βρισκόταν σε τοπ φόρμα την εποχή της υπουργοποίησής του. Αν και δεν έμεινε για μεγάλο διάστημα στη κυβέρνηση Παπαδήμου προσπάθησε να προωθήσει αρκετά θέματα. Υπουργός, άλλωστε, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν γίνεσαι κάθε μέρα... Για τα... πόδια του μέχρι και εμβόλιμη μεταγραφική περίοδος έγινε, ώστε να μετακομίσει στη Νέα Δημοκρατία.

Σέντερ μπακ: Γιώργος Ανατολάκης

anatol

Δικαιωματικά τη μια από τις δύο θέσεις καταλαμβάνει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού. Την ξέρει την άμυνα όσο λίγοι, άλλωστε. Νηφάλιος και ήρεμος στις τοποθετήσεις του, ως βουλευτής, δηλαδή καμία σχέση με την εικόνα που είχε ως ποδοσφαιριστής, αποτέλεσε από τα στηρίγματα του Γιώργου Καρατζαφέρη, κυρίως τους τελευταίους δύσκολους μήνες. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι παραμένει αξιόπιστος και ικανός να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές.

Σέντερ μπακ: Δημήτρης Ρέππας

reppas

Τον αποκαλούν και... «ήρεμη δύναμη της κυβέρνησης Παπαδήμου». Την ώρα που ανέβαιναν οι τόνοι είχε την ικανότητα με μια συνέντευξή του ή με μια τοποθέτησή του να διώχνει την μπάλα μακριά από το… κυβερνητικό τερέν, επαναφέροντας τη νηνεμία. Βέβαια, το αποτέλεσμα μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις και ως συνήθως, ένας καλός κεντρικός αμυντικός κρίνεται από τα... τεμάχια που έχει εισπράξει η άμυνά του. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα ξέρουμε...

Αριστερό μπακ: Φώτης Κουβέλης

kouvelis

Η συνεννόησή του με τον Τσίπρα στην αριστερή πτέρυγα μοιάζει… αδύνατη, γι’ αυτό και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς πολλές φορές συγκλίνει και προς το… κέντρο, κάνοντας το δικό του παιχνίδι. Προτιμάει να κινείται σε ήρεμα… νερά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αιφνιδιάζει τους αντιπάλους του με τις επιλογές του.

Αμυντικό χαφ: Ανδρέας Λοβέρδος

andreas

Αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Ξέρει πότε να παίζει επιθετικά και πότε να μοιράζει σωστά το παιχνίδι στους συμπαίκτες του, ενώ αρκετές φορές έχει παίξει το ρόλο του κυματοθραύστη στις επιθέσεις που δέχτηκαν οι κυβερνήσεις των οποίων διετέλεσε υπουργός.

Δεξί χαφ: Μάκης Βορίδης

voridis

Στα δύσκολα έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αναλαμβάνοντας πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες. Προώθησε αρκετά νομοσχέδια και δεν παρέλειψε να βγάζει στη… σέντρα πρώην υπουργούς για παραλείψεις τους. Χτύπησε μεταγραφή στη Ν.Δ. και περιμένει την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής με τη δική του αγωνία, αφού ευελπιστεί σε ακόμα καλύτερες μέρες...

Αριστερό χαφ: Αλέξης Τσίπρας

tsipras1

Πάντα με επιθετικές διαθέσεις, δεν ξέρει τι σημαίνει άμυνα και πολλές φορές αυτό έχει στοιχίσει στον ίδιο, αλλά και στην (κοινοβουλευτική) ομάδα του. Με ηγετικές ικανότητες, θέλει πάντα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ετοιμος να κάνει παιχνίδι και να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του, αν και εκείνοι θεωρούν ότι... ξεχνάει να δώσει τη μπάλα.

Μεσοεπιθετικός: Γιώργος Καρατζαφέρης

karatz

Ιδανικός ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο να… μοιράζει παιχνίδι σε όλες τις πτέρυγες της βουλής, βγαίνει πάντα μπροστά στα δύσκολα, αλλά παρασύρεται πολλές φορές από τον επιθετικό λόγο του. Ευάλωτος στα... αυτογκόλ, δείχνει να πληρώνει τα πήγαινε - έλα στο Μαξίμου και τη συμμετοχή του στην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ., αγωνιώντας για την είσοδο του ΛΑΟΣ στη νέα Βουλή. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Επιθετικός: Αντώνης Σαμαράς

samaras3

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι πάντα με το χέρι… στη σκανδάλη, έτοιμος να προσφέρει επιθετικές λύσεις, όταν δεν… περπατάει η παράταξή του. Δε συγχωρεί τα λάθη των αντιπάλων του και θέλει να βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή κρούσης. Διακρίνεται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα εκτός... μνημονίου (σ.σ. περιοχής), όχι όμως και για τις γρήγορες επιστροφές του στην άμυνα, στις ξαφνικές αντεπιθέσεις των αντιπάλων του.

Επιθετικός: Πάνος Καμμένος

panos

Σκοράρει κατά... βούληση, δεχόμενος διαδοχικές ασίστ από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και άλλα κόμματα. Δε φοβάται να τα βάλει με όλους και με όλα και δείχνει ανίκητος στο… man to man.

Προπονητής: Λιάνα Κανέλλη

kanellh

Μια τέτοια ομάδα, μόνο μια γυναίκα με το δυναμισμό της Λιάνας Κανέλλη θα μπορούσε να την κουμαντάρει σωστά. Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό!

Διαιτητής: Λουκάς Παπαδήμος

papadimos1

Πράος και… εκνευριστικά ήρεμος, θα μπορούσε να είναι ο... Κάκκος της Super League. Απέχει πολύ από το προφίλ των πρωθυπουργών που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ως… διαιτητής (ουσιαστικά) της κυβέρνησής του ποτέ δεν ανέβασε τους τόνους και όπως έλεγαν και οι περισσότεροι τα υπουργικά συμβούλια που συγκαλούσε έμοιαζαν περισσότερα με μίτινγκ… πολυεθνικών εταιρειών. Προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην κυβέρνησή του και στο μεγαλύτερο βαθμό το κατάφερε. Αλλα πράγματα δεν κατάφερε, αλλά είπαμε... Η Κυριακή είναι βουβή!

Πάγκος

Μια καλή ενδεκάδα πρέπει να έχει και καλό… back up για να μπορέσει να αντέξει ένα πρωτάθλημα - μαραθώνιο. Αναλυτικά λοιπόν την 18άδα συμπληρώνουν οι εξής: Ευάγγελος Βενιζέλος (αμυντικός από… γρανίτη), Εύα Καϊλή (φουλ επίθεση και… όποιος αντέξει), Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση), Σταύρος Δήμας (ήρεμη δύναμη μεσαίου χώρου), Άννα Διαμαντοπούλου (πολύ σκληρή για… να φάει γκολ!), Κώστας Σκανδαλίδης (πάνω απ’ όλα η… ομάδα), Ντόρα Μπακογιάννη (φτιαγμένη για ειδικές αποστολές).



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved