Εκλογές 2012: Η αθλητική «ομάδα» των εκλογών!

Εκλογές 2012: Η αθλητική «ομάδα» των εκλογών!

Από τις επιδόσεις, τα γκολ, τους τίτλους και τα μετάλλια και τις... σφυρίχτρες, 20 άνθρωποι που κινήθηκαν ή κινούνται ακόμα χώρο του αθλητισμού, επέλεξαν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο... στίβο της ελληνικής Βουλής.

Τα επιτελεία των πολιτικών κομμάτων, ποντάροντας στην αναγνωρισιμότητα των αθλητών, συμπεριέλαβαν στια ψηφοδέλτιά τους βαριά ονόματα και άλλα με μικρότερο βιογραφικό, προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Το Onsports καταγράφει και παρουσιάζει -συνοπτικά- την... αποστολή της ομάδας του αθλητισμού που διεκδικεί σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα την προτίμησή σας...

Το ΠΑΣΟΚ, έκανε τη μεγάλη έκπληξη και τοποθέτησε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τον Ολυμπιονίκη στην Άρη Βαρών, Πύρρο Δήμα, σε κίνηση συμβολική, όπως τη χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Υποψήφιοι στη Β΄ Αθήνας, Α΄ Θεσσαλονίκης στον Νομό Τρικάλων και στην Πρέβεζα, θα είναι η Άννα Βερούλη (πρωταθλήτρια στον ακοντισμό), Γιάννης Γούναρης (παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής), Κώστας Παταβούκας (πρώην μπασκετμπολίστας) και Περικλής Βασιλάκης (πρώην διεθνής διαιτητής) αντίστοιχα.

Η Νέα Δημοκρατία, συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτιά της, δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, έναν πρώην προπονητή μπάσκετ, έναν πρώην πρωταθλητή Στίβου και έναν μπασκετμπολίστα. Πρόκειται για τους πρωτοεμφανιζόμενους Αντώνη Αντωνιάδη (Β΄ Αθηνών), τον Τάσο Μητρόπουλο (Β΄ Πειραιά), τους νυν βουλευτές, Γιάννη Ιωαννίδη (Α΄Θεσσαλονίκης) και Κώστα Κουκοδήμο (Πιερία) και τον Βασίλη Κικίλια (Α΄Αθηνών), ο οποίος είναι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής.

Με το ΚΚΕ, υποψήφιος είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής, Βασίλης Νικάκης (Αιτωλοακαρνανία), και ο παλαίμαχος διεθνής άσος του βόλεϊ, Χρύσανθος Κυριαζής.

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στον Ακοντισμό Σοφία Σακοράφα, και η κολυμβήτρια, Ελένη Αυλωνίτου, συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στη Β΄ Αθηνών.

Με το ΛΑ.Ο.Σ. υποψήφιοι στη Β΄ Πειραιά και Β΄ Αθήνας αντίστοιχα, κατεβαίνουν στη μάχη της εκλογής οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιώργος Ανατολάκης και Πέτρος Καραβίτης.

Στην Α΄ Πειραιά και στη Β΄ Αθήνας,  πολιτεύονται με τη Δημοκρατική Συμμαχία, οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιώτης Τσαλουχίδης και Ντανιέλ Μπατίστα αντίστοιχα.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας, είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης, Σταυρούλα Αντωνάκου, και υποψήφιοι στα Δωδεκάνησα και στη Λακωνία αντίστοιχα, ο Παραολυμπιονίκης (χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο), Αθανάσιος Μπαράκας και ο παλαιστής, Σταύρος Τσιλιβαράκος.

 Δείτε τους υποψηφίους:

ΠΑΣΟΚ:

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

dimas

 

ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ

verouli

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ

gounaris

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ

patavoukas copy

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

 

vasilakis

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

antoniadis

 

ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

mitropoulos copy

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

 

ioannidis

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

 

koukodimos

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

 

KIKILIAS

 

ΚΚΕ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΚΗΣ

 

nikakis

 

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

 

kyriazis

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ

sakorafa

 

ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ

 

aulonitou

 

ΛΑ.Ο.Σ.:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ

 

anatolakis

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

 

karavitis

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:

 

ΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ

 

tsalouxidis

 

ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ

 

mpatista

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

 

antonakou

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΡΑΚΑΣ

 

mparakas



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved