Ντελίριο στον Αστέρα Βάρης

Ντελίριο στον Αστέρα Βάρης

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ανείπωτης χαράς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/5), η φιέστα του Αστέρα Βάρης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Βάρης από νωρίς, προκειμένου να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα με την ομάδα Νέων του Ατρόμητου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα του Περιστερίου, ακολούθησε ομιλία του προέδρου των «κυανόλευκων», Χρήστου Γιαννακόπουλου, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, καθώς και τους εκπροσώπους της ΕΠΣΑΝΑ και της δημοτικής αρχής.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα πήραν ένας, ένας τα μετάλλια τους, ενώ όταν έφτασε η στιγμή της απονομής του κυπέλλου, στον αρχηγό, Αργύρη Πλίτση, έγινε πανζουρλισμός, από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών και του κόσμου.
Την ΕΠΣΑΝΑ εκπροσώπησαν οι κ. Φατσής, Καλλιανιώτης και Παναγιωτίδης, ενώ από τη δημοτική αρχή, το «παρών» έδωσαν, ο αντιδήμαρχος, Λευτέρης Αργυρουδάκης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρης Αναστασίου.

Όσον αφορά στο φιλικό με τον Ατρόμητο, το οποίο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με σκορ 3-1.
Το σκορ άνοιξε ο Αστέρας στο 7΄ με γκολ του Κολοβού, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με τέρματα που σημείωσαν οι Σέμπρος (15΄), Βασιλείου (50΄) και Καραγιάννης.

Ο Αστέρας Βάρης παρατάχθηκε με τους Χανδρινό, Συμεωνίδη, Πλίτση, Κοζή, Σιδερόπουλο, Στρατή, Αλούση, Γονατά, Κολοβό, Σκουρλά και Σακελλαρίου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κουτσιούμπας, Οικονομίδης, Ζορμπάς, Πάτσος, Καρδαμίτσης, Χάλαρης, Μινάι και Καραμέτος.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κομινάκη, Πέττα, Αδαμόπουλο, Σκουρλή, Δημητρίου, Αναστασίου, Κουτσογιαννόπουλο, Συμεωνίδη, Μάναλη, Παπαδόπουλο, Σέμπρο, ενώ έπαιξαν και οι Μπάρκας, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης, Βασιλείου, Ζώντος, Μακρής, Σιμιτζής, Κυρανός, Καραγιάννης.



Κρίμα κι άδικο, αλλά και τιμωρία για την ΑΕΚ στη Μαδρίτη
Κρίμα κι άδικο, αλλά και τιμωρία για την ΑΕΚ στη Μαδρίτη
Μεταγραφές, Άρης: Κλείνει το deal για Ντιαντί - Το τεράστιο ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ
Μεταγραφές, Άρης: Κλείνει το deal για Ντιαντί - Το τεράστιο ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ
ΠΑΟΚ: Συνέχεια με ένταση και ακολούθησε διήμερο ρεπό
ΠΑΟΚ: Συνέχεια με ένταση και ακολούθησε διήμερο ρεπό
Το αντίο του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πατέρα του - «Να είναι περήφανος για όσα κατάφερε»
Το αντίο του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πατέρα του - «Να είναι περήφανος για όσα κατάφερε»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved