«Αφιερωμένο στον αρχηγό»

«Αφιερωμένο στον αρχηγό»

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων, τα όσα διαδραματίστηκαν στη λήξη του τελικού, αλλά και για τη συνέχεια της Θύελλας Πετρωτού, μίλησε στο Onsports o τεχνικός του συλλόγου, Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ο Ιορδανίδης, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, τόνισε το νεαρό της ηλικίας τους, ενώ αφιέρωσε και το Κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας του Πετρωτού, Αποστόλη Γούτσιο.

Αναλυτικά:

-Πώς βιώσατε την αναμέτρηση και την κατάκτηση του τροπαίου;

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και για την προσπάθεια που έκαναν τόσο καιρό και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στα σημεία.

Έγινε μια καλή αναμέτρηση από δυο ομάδες με νέους και φιλόδοξους παίκτες και πιστεύω ότι ο κόσμος που ήταν και αρκετός στο γήπεδο, ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο».

-Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από ένα πέναλτι που κερδίσατε στο τέλος. Θέλετε να πείτε κάτι;

«Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία. Είτε είναι υπέρ μας είτε κατά, δεν ασχολούμαι ποτέ. Είναι άλλοι αρμόδιοι γι’ αυτό».

-Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αντίπαλη ομάδα;

«Με εμάς δεν είχαν κανένα πρόβλημα τα Μετέωρα. Αυτό που είδα εγώ, ήταν ότι τα παιδιά της Καλαμπάκας αποφάσισαν να μην πάρουν το Κύπελλο και τα μετάλλια τους.

Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, ούτε τα Μετέωρα μαζί μας. Τα παιδιά των δύο συλλόγων γνωρίζονται και είναι και φίλοι μεταξύ τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το ήθος που επέδειξαν».

-Και τώρα, η δύσκολη συνέχεια. Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα σε ένα ματς που κρίνει την παραμονή…

«Σίγουρα, έτσι είναι. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα όπως είναι ο Απεραντιακός. Αν νικήσουμε, σωνόμαστε. Μην ξεχνάτε ότι ο Απεραντιακός παρά το ότι έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, έκανε μεγάλες «ζημιές». Κέρδισε τα Μετέωρα, κέρδισε το Μουζάκι, έφερε ισοπαλία στην Καρδίτσα… Θέλει προσοχή…».

-Είναι και πλαστικό το γήπεδο…

«Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, γιατί οι παίκτες οι δικοί μου παίζουν σε χόρτο. Θα μας δυσκολέψει πολύ το γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να οπλιστούμε με δύναμη και να πάρουμε τη νίκη».

-Η οποία αν έρθει θα έχει επιτευχθεί και ο στόχος της παραμονής…

«Σαν πρωταρχικό στόχο είχαμε και έχουμε τη σωτηρία της ομάδας. Εκεί επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία».

-Δεν σας ανησυχεί το νεαρό της ηλικίας των παικτών σας; Μήπως δηλαδή ο ενθουσιασμός από την κατάκτηση του Κυπέλλου, λειτουργήσει διαφορετικά από ό,τι θα θέλατε;

«Σίγουρα το νεαρό της ηλικίας είναι σημαντικό. Έχουμε μέσο όρο ηλικίας περίπου τα 22 χρόνια. Μπορεί να μην έχουν την απαραίτητη εμπειρία τα παιδιά, αλλά εχουν ενθουσιασμό και φυσικά ανεβασμένη ψυχολογία. Πιστεύω λοιπόν ότι ο ενθουσιασμός θα λειτουργήσει θετικά, θα πάρουμε τη νίκη και θα σώσουμε την «παρτίδα».

-Ο πρόεδρος και οι φίλαθλοι είναι κοντά σας;

«Ο πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα και είναι πολύ θετικό αυτό για την ψυχολογία μας. Όσο για τους φιλάθλους του Πετρωτού, μας στηρίζουν και τους θέλουμε και μαζί μας στο ματς με τον Απεραντιακό, να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με επιτυχία τη σεζόν».

-Θέλετε να αφιερώσετε κάπου το Κύπελλο;

«Είναι κάτι που ήθελα να πω: Αυτό το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον φυσικό αρχηγό και αρχηγό της ομάδας Αποστόλη Γούτσιο. Το παιδί είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό, ρήξη χιαστών, που θα τον αφήσει έξω αρκετό καιρό. Θεωρώ ότι είναι χρέος τιμής να τον ευχαριστήσω και να του αφιερώσω αυτό το Κύπελλο».



Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved