«Ο Κατίδης πήδηξε μάντρα για να γλιτώσει από την αστυνομία!»

«Ο Κατίδης πήδηξε μάντρα για να γλιτώσει από την αστυνομία!»

Κι άλλο… φως στην υπόθεση του Κατίδη και του νεαρού ποδοσφαιριστή τον οποίο έστειλε στο νοσοκομείο, έδωσε μέλος του ΔΣ το Πυρσού μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM.

Ο Κώστας Παπαϊωάννου έδωσε πληροφορίες για το επεισόδιο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πυρσού μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των ΑΕΚ, Άρη, Βέροιας, Λεβαδειακού αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άγιου Λουκά Πέλλας, χωρίς να έχει βγάλει δελτίο όπως ανέφερε ο κύριος Παπαϊωάννου.

Όλα ξεκίνησαν από μια διεκδικούμενη φάση, όπου ο Κατίδης χτυπήθηκε από τον αγκώνα του ποδοσφαιριστή μας, Τάσου Σαρίδη. Του έριξε (σ.σ. ο Κατίδης) μπουνιά στο στήθος και τον έριξε κάτω και μετά τον πατούσε με το πόδι, με τις τάπες δηλαδή. Τον πάτησε τρεις-τέσσερις φορές μέχρι να φθάσουμε εκεί και να τους χωρίσουμε. Τον πάτησε τρεις-τέσσερις φορές στο στήθος και στον αγκώνα. Του έχει κάνει ζημιά και στον αγκώνα. Είναι στο νοσοκομείο της Έδεσσας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το επεισόδιο: «Όλα ξεκίνησαν από μια διεκδικούμενη φάση, όπου ο Κατίδης χτυπήθηκε από τον αγκώνα του ποδοσφαιριστή μας, Τάσου Σαρίδη. Μετά του ζήτησε τον λόγο και τον έβρισε. Δεν μπορώ να πω στον αέρα το τι ακριβώς του είπε. Ο ποδοσφαιριστής ο δικός μας είναι 22 ετών και όχι 16 όπως γράφτηκε σε κάποια site.

Πήγε κατά πάνω του (σ.σ. Κατίδης) και αυτός (σ.σ. Σαρίδης) του είπε τι θέλεις ρε. Του έριξε (σ.σ. ο Κατίδης) μπουνιά στο στήθος και τον έριξε κάτω και μετά τον πατούσε με το πόδι, με τις τάπες δηλαδή. Τον πάτησε τρεις-τέσσερις φορές μέχρι να φθάσουμε εκεί και να τους χωρίσουμε. Τον πάτησε τρεις-τέσσερις φορές στο στήθος και στον αγκώνα. Του έχει κάνει ζημιά και στον αγκώνα. Είναι στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Μετά μπήκαν δύο-τρεις οπαδοί εκεί και οι δικοί μας, τα άλλα δύο άτομα που γράφουνε, ο ένας είναι ο Γιώργος Σαρίδης και ο άλλος είναι ο Γιάννης, είναι ξαδέρφια του και οι δυο τους. Ο ένας έχει κάποιες εκδορές στο πρόσωπο από μπουνιές και ο άλλος έχει ελαφριά κάκωση στον αντίχειρα. Ο Τάσος Σαρίδης έχει τα σοβαρότερα προβλήματα και είναι στο Γενικό νοσοκομείο της Έδεσσας. Έχει τραύματα στο στήθος, στο κεφάλι, στον ώμο και κάταγμα στον αγκώνα».

Για την αποχώρηση του Κατίδη μετά το επεισόδιο: «Κάλεσε ο διαιτητής την αστυνομία και μέχρι να έρθει η αστυνομία, αυτός πήδηξε τη μάντρα και έφυγε. Τώρα από εκεί και πέρα το που είναι αυτός δεν τον ξέρουμε. Πήγε στο αυτοκίνητο του και έφυγε. Η αντίπαλη ομάδα, τα άτομα από το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και οι παίκτες της δεν ενεπλάκησαν. Ίσα-ίσα, να φανταστείτε εδώ το παιχνίδι είναι φιλικό. Εδώ γνωριζόμαστε, δεν είναι κάτι… δεν υπάρχει έχθρα».

Για την παράνομη συμμετοχή του: «Ο Κατίδης είναι ελεύθερος απ’ ότι λέγανε εκεί οι κάτοικοι. Είναι ελεύθερος και μένει εκεί, στον Άγιο Λουκά Πέλλας. Δεν είχανε να συμπληρώσουνε και ο Κατίδης ήταν εκεί απ’ έξω ως φίλαθλος. Και μπήκε να παίξει ώστε να παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Δεν έχει δελτίο. Ήταν επίσημος ο αγώνας, αλλά αυτά γίνονται. Μπορείς να γνωρίζεις με τα δελτία τι γίνεται; Μετά τα βλέπεις αυτά. Ναι, έπαιξε με δελτίο άλλου παίκτη. Αυτό το είδαμε εκ των υστέρων».

Για τον αν πείστηκε η ομάδα του ότι παίζει με παράνομο δελτίο: «Δεν μπορούσαμε να το γνωρίζουμε αυτό, το φύλλο αγώνος με τα δελτία τα παίρνεις μετά. Ναι, αυτός που τα ελέγχει πρώτα είναι ο διαιτητής».

Για το αν συμβαίνουν συχνά τέτοιους είδους επεισόδια: «Όχι, δεν συμβαίνουν. Τα χωριά είναι σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας».

Για το αν αναζητούν από το σόι του Σαρίδη τον Κατίδη: «Όχι, αυτά που γράφτηκαν δεν ισχύουν. Δεν τίθεται θέμα βεντέτας. Η μήνυση όπως ξέρω γίνεται αυτεπάγγελτα. Αλλά, γνωρίζω επίσης ότι τα παιδιά θα διεκδικήσουν κάτι τα παιδιά για τις βλάβες που υπέστησαν. Από εκεί και πέρα δεν θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Είμαστε ήσυχοι άνθρωποι εδώ, δεν θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Η βία γεννάει βία».

Για το τι λένε στην περιοχή του Άγιου Λουκά: «Ήταν σοκαρισμένοι, ειδικά τα μικρά παιδιά. Φοβόντουσαν να έρθουν εδώ πέρα, αλλά εμάς η φιλοξενία μας θα είναι άριστη. Επειδή έτυχε να κάνει ένας φασαρία, δεν θα φταίνε τα παιδιά. η ομάδα μας θα βγάλει και ανακοίνωση».



Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved