«Είμαστε οικογένεια»

«Είμαστε οικογένεια»

Για την άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για το πώς βλέπει το μέλλον του συλλόγου, μίλησε στο Onsports, o πρόεδρος της Ομόνοιας Πέτρας, Άκης Τάτσης.

Μιλώντας για την κατάκτηση του κυπέλλου:

«Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια με μια σταθερή ομάδα, με ίδιο κορμό και έχουμε καταφέρει εδώ και τρία χρόνια να παίζουμε στα μπαράζ για την άνοδο. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία μας καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο ΕΠΣ Άρτας, γεγονός το οποίο συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Είμαστε μια ομάδα που ουσιαστικά δεν έχει  παίκτες που να αμείβονται. Βρισκόμαστε 15 άνθρωποι στο σύλλογο και μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές συζητάμε όλοι μαζί και αποφασίζουμε μαζί για την ομάδα. Λειτουργούμε ομαδικά και νιώθουμε ότι είμαστε οικογένεια».

Για το μέλλον του συλλόγου:

«Θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο σκεπτικό, να ανέβουμε στη Δ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία μας και να το απολαύσουμε. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και διάφορα τέτοια. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, δεν βρεθήκαμε ξαφνικά στην πρώτη θέση».

Για την έδρα:
«Έχουμε πολύ καλή έδρα, αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τέσσερα χρόνια που έχουμε δημιουργήσει το γήπεδο μας, έχουμε μόλις 3 ήττες. Εμείς μαζί με τον Αετό Διασέλλου που δεν πρωταγνωιστεί τα τελευταία χρόνια, είμαστε οι μόνοι εκπρόσωποι του ορεινού όγκου της Άρτας. Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε μιας και είμαστε σε ένα χωριό 20 χλμ. από την Άρτα, ένα χωριό τριακοσίων περίπου μόνιμων κατοίκων. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι παιδιά της γύρω περιοχής».

Για το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας:

«Προσπαθούμε να δίνουμε βάση στον αθλητισμό και όχι τόσο στον πρωταθλητισμό. Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα και αυτό μας ικανοποιεί γιατί θέλουμε οι νέοι άνθρωποι να στρέφονται στον αθλητισμό. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, εμείς κρατάμε το οικογενειακό κλίμα και προχωράμε μπροστά.
Πέρυσι, διαθέσαμε όλα τα έσοδα ενός κρίσιμου αγώνα που παίξαμε, για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής, χρήματα τα οποία τα αποστείλαμε μέσω της Unicef, στη χώρα της Καραϊβικής.

Πάντα θα προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σε τέτοιες περιπτώσεις όπου φυσικά μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα».



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved