Κύπελλο Αρκαδίας: Η κούπα στον Πανθυρεατικό

Κύπελλο Αρκαδίας: Η κούπα στον Πανθυρεατικό

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κατάφερε ο Πανθυρεατικός να κάμψει την αντίσταση του Λεωνιδίου, επικρατώντας 3-2 (2-2 κ.α., παρ.) και να κατακτά το Κύπελλο Αρκαδίας.

Αυτό ήταν το τρίτο τρόπαιο για τον Πανθυρεατικό, το οποίο και το πανηγύρισε έξαλλα στο γήπεδο του Παναρκαδικού. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με συγκλονιστική εξέλιξη. Μόλις στο 3’ το Λεωνίδιο προηγήθηκε με γκολ του Κατσικαδά για το 1-0. Στο 32’ ο Πανθυρεατικός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπαρλά. Στο 43’ όμως ο Παναγιώτης Κυρίου με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τους «ερυθρόλευκους». Στο 70’ όμως ο Αγγελόπουλος ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί σημειώθηκαν κάποιες φάσεις, ενώ στο 99’ ο Πανθυρεατικός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Αδάμη. Τελικά το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Κι εκεί η εξέλιξη ήταν δραματική, καθώς ο Σακελλαρίου απέκρουσε δύο εκτελέσεις παικτών του Λεωνιδίου και έδωσε το Κύπελλο στον Πανθυρεατικό.

Λεωνίδιο (Δημήτρης Κουλεντιανός): Μιχ. Γολεγός, Στ. Κατσικαδάς (107’ Ανδ. Κυρίος), Μπουρνάκης (85’ Σμύρος), Ηλ. Κυρίος, Πιτ Κυρίος, Παν. Κυρίος, Χιώτης, Ιωαν. Γολεγός, Χρ. Κατσικαδάς, Λάτσης, Πουτσελάς (53’ Σαρρής)

Πανθυρεατικός (Άρις Σαβούρδος): Σακελλαρίου, Β. Μπάρλας, Γ. Μπάρλας, Σακελλαράκης, Αδάμης, Σαμαρτζής, Χαρμπαλής (60’ Πολυμενάκος), Ι. Αδάμης, Κ. Μπάρλας, Δημάκος (79’ Χατζηγιάννης), Αγγελακόπουλος (91’ Ιατρίδης)



Ολυμπιακός: Εκτός Τζόσεφ και Λαρεντζάκης – Με 13 παίκτες στη Βαλένθια οι «ερυθρόλευκοι»
Ολυμπιακός: Εκτός Τζόσεφ και Λαρεντζάκης – Με 13 παίκτες στη Βαλένθια οι «ερυθρόλευκοι»
Ιταλία: Αθλήτρια έπεσε με το κεφάλι από ύψωμα για να αποφύγει καραμπόλα
Ιταλία: Αθλήτρια έπεσε με το κεφάλι από ύψωμα για να αποφύγει καραμπόλα
Έκαψε όλα τα «κανονάκια» του ο Ολυμπιακός
Έκαψε όλα τα «κανονάκια» του ο Ολυμπιακός
Εθνική Ελλάδας: Η συνεργασία με την Intersport ξεκίνησε
Εθνική Ελλάδας: Η συνεργασία με την Intersport ξεκίνησε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved