«Με σοβαρότητα μπορούμε»

«Με σοβαρότητα μπορούμε»

Την άποψή του πως η Δόξα Καινουρίου μπορεί να παραμείνει χωρίς… περιπέτειες στην Α1 Κατηγορία, εξέφρασε ο Δημήτρης Τζωρτζόπουλου.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, σε συνέντευξή του στο «olatagoal.blogspot» μίλησε για τη φετινή σεζόν, αλλά και στους λόγους που έφεραν την Δόξα να «παλεύει» για την παραμονή. Αναλυτικά:

Δημήτρη η Δόξα το Σάββατο δίνει ένα δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο Αμφίλοχο. Πιστεύεις ότι μπορείτε να διεκδικήσετε το θετικό αποτέλεσμα;

«Σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, πιστεύω ότι όλοι έχουμε αντιληφθεί πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας και θα πάμε για τη νίκη».

Ο στόχος στην αρχή της χρονιάς ποιός ήταν;

«Η τετράδα. Στην πορεία δεν ήρθαν τα αποτελέσματα όπως τα θέλαμε και έτσι ο καινούργιος μας στόχος είναι η παραμονή».

Εχουν απομείνει τρία παιχνίδια. Ο στόχος που προανέφερες θα επιτευχθεί;

«Αν δείξουμε  σοβαρότητα στα εναπομείναντα παιχνίδια ο στόχος θα είναι εφικτός και η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η ομάδα βγήκε εκτός πρωταρχικού στόχου;

«Ολοι έφταιξαν. Ο καθένας έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Το καλοκαίρι έφυγαν παίκτες «κλειδιά» από την ομάδα όπως ο κεντρικός αμυντικός και τώρα του Ομήρου Νεοχωρίου Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Το ίδιο έγινε και τον Ιανουάριο. Τον Ιανουάριο απομακρύνθηκε για παράδειγμα ο Στέλιος Δάρλας που και ποδοσφαιριστής με εμπειρία είναι αλλά είναι και Καινουργιώτης. Η ομάδα έμεινε γυμνή στην άμυνα.

Σε κάθε ομάδα, κάθε χρόνο το ρόστερ της κάθε ομάδας διαφοροποιείται. Όσον αφορά την δικιά μου ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές κατά την γνώμη μου έπρεπε να μείνουν. Στο παράδειγμα που ανέφερες με τον Στέλιο Δάρλα θεωρώ ότι ήταν λάθος που έφυγε ενώ είναι και Καινουργιώτης που σημαίνει ότι αγαπάει την ομάδα και θα ήταν μια σημαντική βοήθεια για την ομάδα μας».

Από αγωνιστικής άποψης τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

«Οπως φαίνεται και από τα τέρματα που έχει δεχθεί η ομάδα δεν δούλεψε καλά στην αμυντική τακτική από την αρχή της σεζόν και χωρίς να υπάρχουν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις αναγκάστηκαν κάποιοι συμπαίκτες μου να επωμιστούν σε θέσεις στην άμυνα άγνωστες προς αυτούς».

Τώρα τελευταία σε προπόνηση της ομάδας είχαμε την παρουσία πρώην προπονητή. Σενάρια ήθελαν επιστροφή του σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στη Γουριά. Θα το θεωρούσες σωστό; Μεταξύ των ποδοσφαιριστών κυκλοφόρησε και το σενάριο ότι σε περίπτωση επιστροφής κάποιοι δεν επιθυμούσαν να αγωνιστούν. Αυτό το αντιλήφθηκες;

«Οχι... Θα το θεωρούσα λάθος. Θεωρώ ότι η ομάδα με τον συγκεκριμένο προπονητή έκανε τον κύκλο της. Οσον αφορά για το δεύτερο ερώτημα δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και μέσα στα αποδυτήρια».

Απομένουν τρείς αγώνες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Στην Γουριά πήγατε μόνοι σας...εννοώ χωρίς κανείς από τη διοίκηση να είναι μαζί σας. Η  «μοναξιά» αυτή σας κάνει κακό ή καλό;

«Θα ήταν καλό η διοίκηση να ήταν δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Οσον αφορά για το παιχνίδι στην Γουριά πιστεύω ότι το γεγονός ήταν τυχαίο».

Πέρυσι αναρτήθηκαν πανό σε κάποιους αγώνες της Δόξας που αφορούσαν την κατάσταση του γηπέδου. Εσάς σας καλύπτει αυτό το γήπεδο και τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει;

«Το συγκεκριμένο γήπεδο νομίζω ότι είναι ακατάλληλο και συνάμα επικίνδυνο για την διεξαγωγή αγώνων  καθώς κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Η εικόνα των γηπέδων δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του κάθε Δήμου για τον αθλητισμό. Ακόμη η ΕΠΣΝΑ θα πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις όσον αφορά την διεξαγωγή αγώνων σε ακατάλληλα γήπεδα όπως είναι και το δικό μας στο Καινούργιο. Ελπίζω σε γεναία απόφαση της ΕΠΣΝΑ ότι θα είναι η τελευταία χρονιά που αγωνιζόμαστε σε ξερά γήπεδα».



Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved