ΕΠΣ Λακωνίας: Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος
Σε μια ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λακωνίας για τη σεζόν 2013-14.
Η εκδήλωση έγινε ΚΤΗΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ενώ την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Πριν τη διαδικασία της κλήρωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε ομάδες και ποδοσφαιριστές, της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012 – 2013. Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α’, Α1 και Β’ κατηγορίας για τη νέα περίοδο.
Το παρών έδωσαν οι πρόεδροι των σωματείων, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος. Εξάλλου, με τις κινήσεις που έχει κάνει φέτος η Σπάρτη, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.