ΑΕ Καβάλας: Ξεκίνημα με χαμόγελα (photos)

ΑΕ Καβάλας: Ξεκίνημα με χαμόγελα (photos)

Τα... βάσανα για τη νέα χρονιά ξεκίνησαν τη Δευτέρα στην ΑΕ Καβάλας, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Με πολλά νέα πρόσωπα τόσο σε επίπεδο Διοίκησης όσο και σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Βερούλειο γήπεδο η πρώτη της ΑΕ Καβάλας. Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε η πρώτη προπόνηση και σίγουρα το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας και ειδικότερα του προπονητή Βασίλη Ζέρβα θα πέσει σε θέματα τακτικής αλλά και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα το παρών τους έδωσαν τα νέα πρόσωπα τα οποία πλαισιώνουν τη Διοίκηση του Αντώνη Πρασίνη, παράγοντες οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην ομάδα και βέβαια τα νέα 6 μεταγραφικά αποκτήματα και δικαιολογημένα μάλιστα τα φώτα ήταν στραμμένα στον πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή Κώστα Άγγο.

Το σίγουρο είναι πως η φετινή ΑΕ Καβάλας, με τις μεταγραφές που έγιναν και τα ονόματα τα οποία αποκτήθηκαν δικαιολογημένα βάζει τον πήχη ψηλά στο νέο πρωτάθλημα της League της ΕΠΣ Καβάλας και η αισιοδοξία η οποία επικρατεί εν όψει των νέων υποχρεώσεων είναι δικαιολογημένη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ΑΕ Καβάλας πέρσι νεοφώτιστη στην κατηγορία εντυπωσίασε τους πάντες και τα πάντα και στόχος του Καβαλιώτικου συλλόγου, στον 1ο όμιλο που θα λάβει μέρος, είναι η πορεία αυτή να συνεχιστεί και φέτος.  

Στην πρώτη της ΑΕ Καβάλας να σημειωθεί ότι το παρών τους έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και βέβαια τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Πιο συγκεκριμένα, τα βλέμματα δικαιολογημένα ήταν στραμμένα στον έμπειρο επιθετικό Κώστα Άγγο ο οποίος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση του Καβαλιώτικου συλλόγου. Ο Βασίλης Λιόλιος επέστρεψε σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια μετά την απουσία ενός χρόνου φορώντας τη φανέλα του Βρασίδα Νέας Περάμου ενώ και ο Πάρης Τσαπανίδης γύρισε στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ και θα υπερασπίσει τα δοκάρια της. Επίσης νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕ Καβάλας είναι οι Δημήτρης Κωστόπουλος, Χάρης Τσιλέλογλου και Γιώργος Αβραμίδης.

Από το εφηβικό τμήμα της ΑΕ Καβάλας προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι ποδοσφαιριστές Αριστείδης Μαχαιρίδης, Βασίλης Χατζηθεοδώρου και Νίκος Χριστοφιδέλης. Την ίδια ώρα για το εφηβικό τμήμα αποκτήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Κώστας Παντάκας και Στέργιος Παπαγιάννης.

Στην πρώτη της ΑΕ Καβάλας παρέστη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα το παρών τους έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας Αντώνιος Πρασίνης, ο προπονητής του ανδρικού τμήματος της Α.Ε. Καβάλας Βασίλης Ζέρβας, ο γενικός αρχηγός του ανδρικού τμήματος Σταμάτης Τσάμαρης, τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ορέστης Νικολαΐδης και Βασίλης Ηλιάδης, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος της ΑΕ Καβάλας Αναστασία Ξανθοπούλου, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Μανώλης Γερακίνης και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Γιάννης Κουμλιάς και Στέλιος Αμοιρίδης. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε. Καβάλας Αντώνης Πρασίνης σημείωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων, τους υπογράμμισε ότι θα πρέπει να είναι υπόδειγμα σε όλα ενώ την ίδια ώρα τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ακολούθως το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ζέρβας ο οποίος υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές ότι επιχειρείται φέτος ένα νέο ξεκίνημα και για να μπουν οι πλέον σωστές βάσεις, θα πρέπει, όλοι όσοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕ Καβάλας να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ενώ ευχήθηκε σε όλους να υπάρχει υγεία.



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved