Ολυμπιακός Χαλκίδας-Πανταζής: «Δεν σκεφτήκαμε να διαφημίσουμε τον οίκο… εποχής»

Ολυμπιακός Χαλκίδας-Πανταζής: «Δεν σκεφτήκαμε να διαφημίσουμε τον οίκο… εποχής»

Τη συμφωνία του Ολυμπιακού Χαλκίδας με τον οίκο… εποχής «Erotica Sex House» αποκάλυψε σε σαββατιάτικη εφημερίδα ο πρόεδρος της ομάδας, Ρούσσος Πανταζής – Ποια η θέση της ιδιοκτήτριας του οίκου…

Ο Ρούσσος Πανταζής υποστήριξε στο «Έθνος» πως ουδέποτε υπήρξε σκέψη για διαφήμιση του οίκου, εν αντιθέσει με τον Βουκεφάλα Λάρισας, απλά η συμφωνία περιλάμβανε κάποια προβολή του «Erotica Sex House» μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, αλλά και με ένα πανό που υπάρχει στο γήπεδο.

«Η ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής πήγε στο τυπογραφείο συμβούλου της διοίκησης της ομάδας για να τυπώσει διαφημιστικά φυλλάδια. Εκείνος της πρότεινε μήπως επιθυμούσε να διαφημίσει την επιχείρησή της στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Χαλκίδας. Ζητήσαμε 50 ευρώ το μήνα, συν 200 ετησίως για ένα πανό το οποίο αναρτάται στις εξέδρες του γηπέδου μας. Αυτό ήταν όλο», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε αναφορικά με την… απαγόρευση της ΕΠΟ ακόμα και για το πανό: «Ε, τότε θα το κατεβάσουμε και το πανό. Πάντως, ουδέποτε υπήρξε σκέψη να διαφημίσουμε τον οίκο ανοχής στη φανέλα μας».

«Μόνο χρηματικό το πριμ»

Παράλληλα, στην ίδια εφημερίδα φιλοξενούνται δηλώσεις της ιδιοκτήτριας του οίκου, Σοφίας Γ. η οποία τόνισε πως στόχος της είναι η βοήθεια προς την ομάδα της Χαλκίδας και όχι η διαφήμιση μέσω της φανέλας.

Αρχικά, σχολίασε: «Πρόκειται για μια καλοπροαίρετη προσφορά. Ήθελα να βοηθήσω με κάποιον τρόπο τη Χαλκίδα και έτσι αποφάσισα να προσφέρω χρήματα στην ομάδα. Συμφωνήσαμε μόνο να υπάρχει διαφήμιση στο site και ένα πανό στο γήπεδο. Δεν θέλω οι ποδοσφαιριστές να φορούν φανέλα με το δικό μας λογότυπο. Έχω αποφασίσει να προσφέρω στους ανθρώπους όταν έχω τη δυνατότητα».

Αναφορικά με τον τρόπο που υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της πόλης τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, απάντησε: «Ο κόσμος είναι θετικός. Άλλωστε, μόλις έγινε γνωστό, μου ζήτησε και μία άλλη ομάδα να βοηθήσω, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν διαθέτω τα χρήματα».

Και συνέχισε για το πριμ σε περίπτωση που τα πάει καλά ο Ολυμπιακός Χαλκίδας: «Το πριμ θα είναι ένα χρηματικό ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο», ενώ τέλος, μίλησε και για τις επόμενες… κινήσεις της: «Σκέφτομαι να δώσω χρήματα ώστε να αγοράσει κάποιο σχολείο ένα τόνο πετρέλαιο».Η απίστευτη αλλαγή του Ροϊλού, η κομψή Κουλίεβα και ο...Μπουκουράν
Η απίστευτη αλλαγή του Ροϊλού, η κομψή Κουλίεβα και ο...Μπουκουράν
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Βήματα και επιθετικό του Φαλ έγιναν καλάθι και φάουλ από Πιτσίλκα (video)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Βήματα και επιθετικό του Φαλ έγιναν καλάθι και φάουλ από Πιτσίλκα (video)
Έτσι βγήκε, έτσι δρα κι έτσι θα… πέσει ο Λιόλιος!
Έτσι βγήκε, έτσι δρα κι έτσι θα… πέσει ο Λιόλιος!
Μπρεστ: Έκπληξη με Λαλά - Εκεί συνεχίζει ο Γάλλος μπακ
Μπρεστ: Έκπληξη με Λαλά - Εκεί συνεχίζει ο Γάλλος μπακ